Toyota C-HR Limited Edition on Now


vain kolme kuukautta C-HR-crossoverinsa jälkeen Toyota on paljastanut uuden rajoitetun erän version-ylpeilyä, kuten kaksisävyinen maali, 18- tuuman kevytmetallivanteet ja nahkaverhoilu. Se maksaa 29 995 puntaa ja on nyt myynnissä.
Toyota C-HR -hybridi rajoitettu erä sijaitsee maastoautoalueen yläosassa, Excel- ja dynaamisten mallien yläpuolella. Vain 100 rakennetaan, ja jokainen on saatavana yksinomaan 1,8 litran bensiini-sähköhybridi-voimansiirtolla. Rajoitetun erän spesifikaatiota ei ole saatavana 1.2 Turbo -bensiinillä.
5

Vakiopakkaus sisältää kaksisävyisen mustan ja harmaan maalauksen, 18-tuumaisen Matt Black Alling -pyörät ja kromi-sivukynnet. Toyota on myös lisännyt rajoitetun erän merkintää B-pylvään. Sisältä löydät mustat nahkaistuimet ja yhdeksän kaiuttimen JBL-stereon.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kaikki tämä perustuu olemassa olevaan C-HR Dynamicin kattavaan laiteluetteloon, joka sisältää LED-valot, sävytetyt takaikkunat, monipuoliset pysäköintianturit sekä avaimeton sisäänpääsy ja käynnistys. Rajoitettu erä on myös Toyota’s Touch 2 Infotainment -järjestelmä, jossa navigointi on vakiona. Toyota Safety Sense sisältää myös mukautuvan vakionopeudenhallinnan, automaattisen kaukovallan, liikennevirta -avustuksen, kaistan lähtöhälytyksen ja automaattisen hätäjarrutuksen.
Huippuluokan C-HR Limited Editon maksaa 1 910 puntaa paljon enemmän kuin nykyinen dynaaminen versio ja vain 765 puntaa vähemmän kuin lähtötason Range Rover Evoque. Istuin ATECA 1.4 Ecotsi 150PS Xcellence DSG-autovaihteistolla alkaa hintaan 25 935 puntaa, ja mukana tulee täysimittaiset ajovalot, sat-nav ja langaton puhelin lataus.
Harkitsetko Toyota C-HR Hybrid Limited Editionia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *