On kehitetty uusi automaattinen himmentävä auto Sun Visor Tech


Uusi uusi digitaalinen aurinko-visiiri, joka seuraa auringonsäteitä ja kuljettajan silmien sijaintia, joka on tummeneva vain välttämättömillä alueilla joka on ollut koskematon ottaen huomioon, että sen kehitys melkein sata vuotta sitten.
Boschin virtuaalinen visiiri korvaa standardin visiirin selkeällä LCD -näytöllä, joka voi tummentaa osioissa pysäyttääksesi auringon näyttäviltä kuljettajilta, kun kaikki muut visiirin osat ovat edelleen läpinäkyviä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Mercedes esittelee pysäköintimaksusovelluksen
Vaikka tavanomaiset visiirit säädetään usein, kun auton ja kuljettajan suhteellinen sijainti auringonmuutoksiin matkoilla, virtuaalinen visiiri seuraa auringon sijaintia käyttämällä kuljettajaa käsittelevää nokkaa selvittääkseen, mitkä visiirin osiot on pidennettävä ostoksille Suojaa kuljettajan silmät.
Vuoden 2018 liikennetilastojen osasto osoittaa 2 643 Ison -Britannian onnettomuutta – mukaan lukien 551 vakavaa törmäystä ja 27 kuolemantapausta – aiheuttivat autoilijoiden häikäisemän aurinko.
Boschin virtuaalinen visiiri on jo voittanut suosiot, ottaen parhaan edistymispalkinnon Consumer Electronics Show (CES) tänä vuonna.
Kommentoidessaan yrityksen innovaatiota, Boschin auton multimediaosaston presidentti tohtori Steffen Berns sanoi: ”Monille autoilijoille ympäri maailmaa visiirikomponentti, sellaisena kuin tiedämme, että se ei riitä välttämään vaarallisia auringon häikäisyä – etenkin aamunkoittoa ja Dawn ja Hämärä, kun aurinko voi vähentää huomattavasti kuljettajien visiota … virtuaalinen visiiri muuttaa tapaa, jolla autoilijat näkevät tien. ”
Pidätkö ajatuksesta automaattisen himmentävän auringon visiiristä? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *