Uusi Skoda Vision in Concept esikatselee Intian tulevaa maastoautoa


Tämä on Skoda -visio konseptissa. Se esittelee tulevaa perheen maastoautoa, joka rakennetaan erityisesti Intialle, kun Tšekin yritys yrittää saada jalansijan yhdellä nopeimmin kasvavista uusista automarkkinoista.
Maastoauto tulee tuotantoon ensi vuonna ja on ensimmäinen VW-ryhmän malli, joka perustuu MQB-A0-In-nimisen MQB-alustan uuteen versioon. Se rakennetaan paikallisesti laitokseen Aurangabadissa, Intiassa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Skoda Vision IV Concept Review
4,265 mm: n pituisena visio istuu Skoda Kamiqin ja Karoqin välillä koon suhteen, ja sitä saa tuotemerkin tuttu 148 hevosvoiman 1,5 litran nelisylinterinen turbo-bensiinimoottori.
10

Visio on myös ottanut käyttöön erilaisia ​​suunnitteluvihjeitä brändin muista maastoautomalleista, kuten halkaistujen LED -ajovalaisimien, venytetyn etusäleikkeen ja kaarevien takavalaisimien.
Skoda on myös hyödyntänyt matkustamossa laajasti kierrätettyjä tai vegaanisia materiaaleja vahvistaakseen sen keskittymistä kestävyyteen. Pinnoilla on käytetty raparperahaa, istuimet leikataan kierrätetyissä ananaslehdissä ja kattovuori on valmistettu kierrätetyistä muovikuituista.
VW Group Intian strategia
Skoda, samoin kuin laajempi VW -ryhmä, ovat olleet läsnä Intian markkinoilla vuodesta 2001. Projekti ei kuitenkaan todellakaan aloittanut Suzukin ja Hyundai -paikallisen määräävän aseman vuoksi.
Nyt Cezch -yritys johtaa ryhmän uudistettuja asemia markkinoilla, nimeltään India 2.0, joka alkaa Vision in Concept -tuotantoversiosta vuonna 2021. Skoda on myös perustanut uuden teknologiakeskuksen ja digilabin maan auttamaan kehitystä paikallisista liikkuvuus- ja teknologiaratkaisuista.
10

Intian 2.0 -hankkeeseen on sijoitettu yli miljardia euroa, josta neljännes on mennyt tutkimukseen ja kehitykseen. Noin 95 prosenttia tulevaisuuden malleista, jotka perustuvat uuteen MQB-A0-In-alustaan, rakennetaan ja myydään paikallisesti.
Intian automarkkinat välähdyksellä
Intia on maailman neljänneksi suurin autonvalmistaja Saksan, Japanin ja Kiinan takana. Vuonna 2018 tuotettiin yli 4,06 miljoonaa ajoneuvoa. Noin neljä miljoonaa ajoneuvoa, mukaan lukien hyötyajoneuvot, myydään myös Intiassa vuosittain. Luku, jonka odotetaan nousevan 6,7 miljoonaan vuoteen 2025 mennessä.

Maruti Suzuki ja Hyundia hallitsevat tällä hetkellä Intian henkilöautomarkkinoita, joiden markkinaosuus on yli 65 prosenttia.
Pidätkö Skodan vision ulkoasusta käsitteessä? Kerro meille ajatuksesi alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *