Volvo P1800 Cyan Mixes Ruotsin kuvakkeen tyyli Contemporary Motorsport Techin


Cyan Racingin, Volvon moottoriurheilun käsivarren kanssa, on tuottanut perinteisen p1800 -kupeen restomodin. Se sekoittaa yhden ruotsalaisen tuotemerkin tyylin, joka on nykyään 60 -vuotiaita kuuluisia malleja, määrittelemällä taidekilpailumateriaalit ja tekniikka.
P1800: n rakenne on voimakkaasti muokattu versio alkuperäisestä; Alkaen vuoden 1964 mallista, syaanikilpailu määritti rakenteen heikkoja pisteitä ja vahvisti niitä sekoituksella korkeaa kestävyyttä ja hiilikuitua. Jälkimmäinen on sidottu ostamaan teräsrunkoon, jotta voidaan lisätä jäykkyyttä. Samaan aikaan pyöräkaarit laajennettiin sopimaan suurempaan radan etuosaan ja takaosaan – räätälöityjen jousituksen seurauksena.

Uusi 580 hevosvoiman Callum VANQUISH 25 R-reforded paljastettu tuotantovalmistettu muoto

Monet P1800: sta on paljon ainutlaatuisia tyylitietoja; Etukelä, kromipuskurit ja kaikki ovat heti tunnistettavissa alkuperäisestä. Ikkunaviiva on kuitenkin muuttunut hienovaraisesti ostamaan sen voimakkuutta, etupuskuri ja konepelli saavat lisäjäähdytysaukkoja, samoin kuin takaosassa on yksi keskipiste.
Mainos – viesti jatkuu alla

Täysin säädettävä kaikki pyöreät, etujousituksessa on kaksinkertainen toiveiden kokoonpano kaksisuuntaisilla vaimentimilla ja alumiinilla pystyssä, kun taas takaosa korvaa alkuperäisen auton online-akselin täysin riippumattomalla asennuksella. Piiloutuvat 18 tuuman taotettujen pyörien taakse on sarja 362 mm jarrulevyjä, jotka tarttuvat neljään potin paksuus.
P1800: n alkuperäinen moottori on ojittu kokonaan. Se on korvattu 2,0 litran turboahdetulla neljän sylinterijärjestelmällä, joka on peräisin Cyan Racing S60 TC1: stä, joka kilpaili maailman kiertueen ajoneuvojen mestaruuskilpailuissa. Se luo 414BHP: tä, mutta turboahdetusta kokoonpanosta huolimatta syaani toteaa, että se on viritetty tarjoamaan lineaarinen voimakaista; Kuten totuus osoittaa, että auton korkeusmomentti 455Nm luodaan 6 000 rpm ja sen punainen viiva 7700 rpm.
20

Hengellisen linkin säilyttämiseksi alkuperäiseen P1800 -syaani käyttää Räätälöityä viiden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikkoa Motorsport -lähetysammattilaisten holingerin kanssa, samoin kuin ajaa takapyörille rajoitetulla liukuerolla.
Suorituskykyluvut ovat vielä vahvistamatta, mutta 414 hevosvoiman liikkuminen on vain 990 kg, joten odota täydellisiä nopeuden superautotasoja.
Cyan Racing kehittää ajoneuvon jokaisen yksityisen asiakkaan eritelmiin. Kustannukset on vahvistettu 500 000 dollarilla – se on noin 375 000 puntaa.

Katso kotkan uusi E-tyypin kevyt GT täällä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *