“On poistettava, että kuorma-autolla tulisi olla paljon parannettuja työoloja ‘


Kuorma-autojen elämä tarvitsee dramaattisia muutoksia-ohjaamoissaan vankeille kuorma-autoille, samoin kuin autoille ja kuorma-autoille, joiden kanssa he jakavat tiet. Samoin TLC: n vaatimukset ovat asukkaita, joita HGVS: n autopysäköinti on asukkaat asuinkaduilla. Sen on lopetettava. Saavutettavissa oleva vaihtoehto on paljon tarkoitukseen rakennetut, 24/7 kuorma-autopysäkit-yhteensä kunnioitettavien loosten, suihkujen ja ruokapaikkojen kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Toisin sanoen, kun kokenut kuorma-autojen autoilijat, jotka ovat kokeneet kuorma-autojen autoilijoiden, kestävät Ison-Britannian kanavaportit jouluna, on poistettava, että näillä asiantuntijoilla tulisi olla paljon parannettuja työoloja, mukaan lukien ihanne viettää paljon enemmän aikaa kotona. ‘Asuminen’ tiellä, melkein keskeytyksettä, kauheasti klaustrofobisissa ohjaamoissa ei voi olla ihanteellisia tai terveellisiä sekä isille että äideille tai nuorille, joita he harvoin näkevät.

“Se tulee olemaan erinomainen vuosi aitojen kuljettajan autoille”

On myös aika myöntää, että brittiläisille kuljettajille on tehotonta ja vaarallista käyttää Manner-Euroopan oikeanpuoleista nivellettyjä kuorma-autoja, ja puolestaan ​​ulkomaiset autoilijat hyödyntävät vasemmanpuoleista artiikkia Isossa-Britanniassa . Pelkästään tienturvallisuusalueet tarjoavat tilanteen kuorma -autojemme estämiseksi menemästä sinne, samoin kuin heidän tulemasta tänne.
Vaihtoehtoinen on antaa vain täydelliset trailerit Iso -Britanniasta mennä Manner -Eurooppaan ja päinvastoin. Joten normaalina aamuna RHD -HGV: n autoilija tuo tonnia esimerkiksi Melton Mowbray -sianlihan piirakoita poistuu tehtaasta ja suuntaa sitten satamaan, jossa hänen lähtevä perävaunu siirretään lautalle. Sitten täsmälleen sama autoilija kerää tulevan perävaununsa esimerkiksi Parma Hamille, jonka hän vie takaisin Midlandsiin tai mihin tahansa – täsmälleen samana päivänä. Samaan aikaan alueellinen LHD -kuorma -auto ottaa sianlihan piirakoiden perävaunun. Mikä voi olla yksinkertaisempaa, turvallisempaa ja paljon tehokkaampaa?
Mainos – viesti jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *