Lukija saa vuoden mittaisen Nissan Leaf Auto -lainan


Car Express -lukija Ian Bryant viettää seuraavat 12 kuukautta upouuden Nissan Leafin pyörän takana voitettuaan kilpailumme.
Ian, Berkshiren Wraysburystä, otti lehden toimittamisen CAR Express -päätoimittajalle Steve Fowler West Way Nissanissa Hanwellissä, Middlesexissä.
Lehti korvaa BMW 120D: n, jota Ian käyttää tällä hetkellä päivittäisessä työmatkassaan roolissaan Chelsean ja Westminsterin sairaalan apulaisjohtajana. Koska Ian on vähän autofani, Ianilla on myös vanha Vauxhall Omega ja Vauxhall Zafira perheessä.
5

Ian oli jo ottanut lehden koeajoa ennen kuin hän keräsi autonsa eikä pystynyt piilottamaan jännitystä ottaessaan täysin varustetun Tekna-mallinsa pitääkseen kaksitoista kuukautta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

“Olin todella hämmästynyt, kun otin koeajon”, Ian kertoi meille. ”Odotin sen olevan hyvin erilainen ajokokemus kuin mitä olen tottunut, mutta monin tavoin se on parempi. Rakastan suorituskykyä ja tilaa ja etenkin kuinka hiljainen auto on. ”
Ianilla on kaksi 14 ja 16 -vuotiasta tytärtä, ja hän sanoi, että he odottivat myös pääsyä lehteen. “Siinä on sille viileä elementti, joten he haluavat ajaa sen ympäri”, hän sanoi.
Vapaa -ajallaan Ian on nuorisoryhmän johtaja ja myös nuorisoryhmän lapset vaikuttavat. Ja gadget -fanina hän odotti innolla pelaamista Leaf’s Tech -tapahtumassa.
“Odotan todella innolla lelujen käyttämistä, kuten Propilotin autonomiset ajoominaisuudet ja Epedaaliset järjestelmät, jotka jarruttavat autoa, kun se lataa akun.”
Lisäämme Nissan -lehden Car Express -laivastoon pian ja olemme kiinni Ianin kanssa nähdäksemme kuinka hän jatkuu autoonsa.
Napsauta tätä saadaksesi luettelon parhaista myytävästä sähköautoista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *