MG Dynamo Electric Automobile


MG yrittää kohauttaa klassisen autokuvan Dynamo Electric -konseptilla. Se on esikatselu brändin mahdollisiin tulevaisuuden suunnitelmiin ja myös MG: n 90 -vuotisjuhlaan.
Viime viikolla Lontoossa sijaitsevassa yksityisessä tapahtumassa paljastettu Dynamo on kehitetty ymmärtämään pienen sähköisen MG: n Euroopan markkinoiden kysynnän täysin ja esittelee valmistajan viimeisintä suunnittelua ja tekniikkaa. Jos konsepti otetaan hyvin vastaan ​​ja palaute on positiivista, MG harkitsee dynamon asettamista tuotantoon.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Vaikka Dynamo osoittaa Mg aivan uuteen suuntaan, malli perustuu tosiasiallisesti sisaryhtiön Roewen olemassa olevaan autoon. Ihon alla on tarkistettu versio Roewe E50: n sähköajoneuvosta, jota myydään yksinomaan Kiinassa – sekä MG että Roewe ovat SAIC -moottorin omistuksessa.
Dynamo mittaa 3569 mm pitkä, hieman suurempi kuin Volkswagen E-Up! mutta on noin 59 kg kevyempi paino 1080 kg. Tähän mennessä ilmoitetut suorituskykyluvut paljastavat, että Dynamo käyttää 71 hevosvoiman sähkömoottoria, joka kehittää 155 nm vääntömomentti, riittää, että se saa 0-31 mph 5,3 sekunnissa. Se asettaa sen pihan tai kaksi taaksepäin, mikä olisi sen tärkeimmät kilpailijat ja 50 mailin etäisyys yhdellä latauksella jäävät myös E-UP: n tarjoamiin 90 mailia!
Dynamon täydellisen maksun sanotaan kestävän jopa kuusi tuntia tavanomaisesta virtalähteestä, mutta 80 prosentin lataus voidaan saavuttaa nopeasta latauspisteestä. Vuoden automaatti Auto Express tulee Dynamon pyörän taakse, MG: n mahdolliset massatuotannon suunnitelmat. Ymmärrämme myös kattavamman latausinfrastruktuurin ja jälleenmyyjäverkon, joka olisi otettava käyttöön ennen kuin MG työnsi tuotannon eteenpäin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *