Koe todellista suorituskykyä tällä 2013 Lamborghini Aventadorilla


Saatavana Copartin Miami Central Sijainnin kautta, tämä 2013 Lamborghini Aventador myydään Cocart Live Online -autohuutokaupan kautta maanantaina 12. helmikuuta 2018.

Siellä on nopea ja sitten Lamborghini Aventador nopeasti. 0-60-vuotiaana alle kolmen sekunnin ajan ja ylimmän nopeuden 217 mph, Aventador voi nopeuttaa, että käytännössä mikään muu auto ei voi. Lamborghini Aventadorissa on kolme ajo-asetusta: STRADA, Sport ja Corsa, jokainen asetus kehitettiin erilaisiin suorituskykyyn. Jokainen näistä asetuksista muuttaa siirtonopeutta sileyttä, jousituksen lujuutta ja ohjausponnistusta, kaikki maksimoimaan suorituskyky. Jokainen ominaisuus ja eritelmä kehitetään yhdellä tavoitteella – luoda korkein nopeuskokemus – ja Lamborghini Aventador tekee juuri sen.

Ajoneuvotiedot

21,683 mailia

Vähittäiskaupan arvo: 284,929 dollaria

Ensisijainen vahinko: etupää

Tehostettu ajoneuvo

6.5l V12 Engine

Kaikki pyöräasema

Automaattinen lähetys

Avaimet

Haluatko nähdä tämän Lamborghini Aventadorin henkilökohtaisesti?

Tämä auto on saatavilla Copartin Miami Central Sijainnin kautta. Näkeminen ja tarkastus ovat saatavilla nimittämällä tai erillisissä nähtävyyksissä rekisteröidyn Copartin jäsenten kanssa. Ota yhteyttä sijaintiin aikataulun ajankohtaan tai oppia paljon enemmän näkemästä tuntia.

Haluatko tehdä tarjouksen tähän Lamborghini Aventadoriin?

Sinun pitäisi olla clart-jäsen, joka on oikeutettu tarjoamaan tällä ajoneuvolla. Rekisteröidy olla Clart-jäsen täysin ilmaiseksi tänään.

Ennalta tarjous tänä 2013 Lamborghini Aventador päättyy klo 8.00 CST maanantaina 12. helmikuuta 2018. Live-hinnoittelu alkaa tunti myöhemmin klo 9.00 CST. Olitpa suunnittelemassa hinnoittelua tämän Lamborghini Aventadorin tai ei, muista osallistua live-huutokauppaan nähdäksesi tämän auton myydä korkeimmalle tarjoajalle.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *