PSA Peugeot Citroen paljastaa seuraavan askeleen Push to Pass Plan


PSA: n, Peugeotin, Citroenin ja DS: n omistavan yrityksen PSA: n sekä äskettäin hankitun Vauxhallin ja Opel -tuotemerkkien kanssa, on kirjoittanut dramaattisen näkemyksen siitä autot tulevaisuudessa.
Pariisin tapahtumassa paljastettu suunnitelma edustaa seuraavaa askelta yrityksen työntöohjelmassa PSA: n väittäessä, että ideat helpottavat liikkuvuuden pääsyä “edulliseen, hyödylliseen, yksinkertaiseen ja kytkettyyn ratkaisuun”.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• PSA suunnittelee uuden mallin Blitzille Peugeotille, Citroenille ja DS: lle
Yhtiö korosti autojen jakamisen huomattavaa kasvua, online -ostojen ja myynnin voimakasta nousua ja digitaalisen palvelun nousua, kun se esitteli strategioita, joita se pyrkii selviytymään nopeasti muuttuvasta maisemasta. Se esitteli myös joukon uusia kumppaneita osana laajentavaa liikkuvuusoperaatiota.
Free2Move-sovelluspohjainen liikkuvuus
Suunnitelmiensa kannalta on Free2Move Mobility Brand (ja siihen liittyvä sovellus), jonka avulla käyttäjä voi “valita sopivin kuljetusmuoto yhdellä napsautuksella”.
Sovellus, jolla on jo yli 450 000 käyttäjää, sisältää vaihtoehtoja polkupyörän, skootterin autojen tai pakettiauton vuokraamiseksi ”kuluttajalta, kumppanin käyttämästä palvelusta tai [PSA] -ryhmästä”. Sen avulla laivastonpäälliköt voivat myös hankkia räätälöityjä ratkaisuja ja reaaliaikaisia ​​kustannusanalyysejä samalla kun pyrkii “yksinkertaistamaan työntekijöiden matkaa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *