Vakuutustutkimus


Moottorivakuutusmarkkinat tutkitaan virallisesti kilpailukorvauksella (CC). Reilun kaupankäynnin toimisto varoitti, että se voi viitata tilanteeseensa CC: hen toukokuussa, jos julkisen kuulemisen jälkeen epäili silti, että markkinoilla oli ominaisuuksia, jotka “estävät, rajoittavat tai vääristävät kilpailua”. Neljä kuukautta myöhemmin Oft on nyt todennut, että se tekee.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Clive Maxwell, usein toimitusjohtaja, sanoi: ”Kilpailu ei näytä toimivan tehokkaasti henkilökohtaisilla moottorin vakuutusmarkkinoilla. Vilja-kuljettajien vakuutuksenantajilla näyttää olevan vähän hallinnassa maksetut kulut, samoin kuin tämä voi johtaa niihin korkeampiin kustannuksiin ja lopulta korkeampiin vakuutusmaksuihin autoilijoille.
“Kuultuaan julkisesti väliaikaisesta päätöksestämme, olemme edelleen näkemyksiä, että näihin ongelmiin ei ole nopeaa korjausta, samoin kuin se, että kilpailun korvauksen perusteellisempi tutkimus on siis asianmukainen.”
Alkuperäisessä markkinatutkimuksessaan usein kiitti, että autoilijat maksoivat jopa 225 miljoonaa puntaa enemmän vakuutusmaksuja kuin mitä he tarvitsivat – lisäämällä tyypillinen 10 puntaa vuodessa auton vakuuttamisen kustannuksiin.
Mutta järkyttävimmät havainnot luovat kohteliaisuusautojen ja kuorma -autojen palkkaamisen kustannukset. Oft ilmoitti, että keskimäärin 560 puntaa on kalliimpaa palkata kohteliaiden autot ja kuorma-auto ei-vialla olevalle kuljettajalle kuin tarpeen. Lisäksi korjaukset olivat tyypillinen 155 puntaa rakas kuin heidän piti olla.
Brittiläisten vakuutuksenantajien yhdistys totesi olevansa tyytyväinen tämän päivän lausunto, jonka mukaan CC tutkii nyt teollisuutta. Sen yleisen vakuutuksen johtaja Nick Staling sanoi: ”Usein havaitsi, mitä vakuutuksenantajat ovat ymmärtäneet monien vuosien ajan – että kun asiakkaalla on heidän syynsä onnettomuus, vakuutuksenantaja on hiukan hallinnassa seuraavan vaatimuksen kustannuksista. Erityisesti myös pitkät vakuutuksenantajat ovat käsitelleet luottohistorian vuokra -autojen ja kuorma -autojen paisutettuja hintoja sekä äärimmäisiä vuokra -ajanjaksoja, jotka ovat johtaneet asiakkaille korkeampiin vakuutusmaksuihin.
”Kaikkien markkinoiden kaikkien pelaajien sääntely on tarpeen äärimmäisten kustannusten käsittelemiseksi, samoin kuin odotamme eteenpäin työskentelyä kilpailukorvausten kanssa markkinoille tarvittavien uudistusten tuomiseksi, jotka puolestaan ​​johtavat alhaisempiin autoihin ja kuorma -autovakuutuksiin vakuutusmaksut kuluttajille. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *