Mercedes B-luokan kasvojenkorotus Pariisin autonäyttelyssä


Tämä on uusi Mercedes B-luokka, joka on tehnyt julkisen debyyttinsä tapahtumassa ennen Pariisin autonäyttelyä. Muutokset kasvojenkorotettuun ajoneuvoon sisältävät muokatun ulkoasun, enemmän autotekniikkaa sekä tarkistettu moottorivalikoima. Se on nyt myynnissä, ennen kuin lyötiin marraskuussa, ja kustannukset alkavat nyt 22 575 puntaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tehokkuusparannusten lisäksi on nyt laajempi moottorivaihtoehto, ja B200 -bensiinivariantti liittyy alueelle. Toisin kuin vastaava CDI-diesel, tämä on etupyöräveto verkossa, samoin kuin sen 1,6 litran nelisylinterinen moottori luo 154 hevosvoimaa sekä 250 nm vääntömomenttia-erinomainen 8,4 sekunnin ajan 0–62 mph sekä 136 km / h huippunopeus.
Valmistaja on myös paljastanut lisätietoja B-luokan täysin sähköisestä versiosta (merkitty B-luokan sähköinen asema), joka liittyy myös alueelle. Täydellisessä maksussa liiketoiminta ilmoittaa, että ajoneuvossa on erilaisia ​​yli 140 mailia. 177 hevosvoiman tehonlähtö tarkoittaa, että se kattaa 0–62 mph vain 7,9 sekunnissa. Ei kuitenkaan vielä ollut selkeitä yksityiskohtia siitä, milloin sähköversio tarjotaan Yhdistyneen kuningaskunnan ostajille.
Tämä on pariksi standardi kuuden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikko, jossa Guise 50,4mpg ja 130 g/km CO2 on selvästi mahdollista, kun taas valinnainen seitsemän nopeuden automaatti osuu 52,3mpg ja 125 g/km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *