Ken Blockin uusi Climbkhana -video ottaa Pikes Peakin


Ken Blockin, Automotive -kuvakkeen ja DC -kengän takana, on pudonnut kaiken uuden videon, joka sisältää hänet pyörän takana, laajasti räätälöity Ford Mustang (hellästi hellästi ymmärretään ‘Hoonicorn’) repiä maailmankuulu Pikes Peak Hillclimb.
Kuten koskaan, on olemassa eklektinen sekoitus käsijarru käännöksiä, pakokaasupoppeja sekä uskomaton ajoneuvon hallinta, jota miljoonat bensiininpäät ympäri maailmaa ovat rakastaneet. Toisin kuin samoin muotoiltuissa Gymkhana -videoissa, on kuitenkin jatkuvasti olemassa riski lentää kallion sivulta pölypilvessä ja rengassavussa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ken Blockin Gymkhana: Videot 1-9 selitetty

Kun hän käsittelee päästäkseen Mustangin huipulle, matka ei ole ilman draamaa. Erityisesti herra-lohkosta tulee kaikki tuttuja kapeaa sorakanavaa aivan yhden kulman reunalla, ennen kuin kohtaavat tulevan maatalouden koneiden kokoelman, joka näyttää siltä, ​​että se tekisi mincemeasta mistä tahansa sipulista korkean suorituskyvyn Mustangsiin.
Mustangista puhuttaessa sen tekniset tiedot ansaitsevat maininnan. Konepellin alla on kaksois turbo 6,7 litran V8, joka kulkee 21 kiloa vauhtia ja käyttää metanolia polttoaineena. Tämä tarkoittaa, että sillä on 1 400 hevosvoimaa kampissa ja sellaisenaan, renkaiden kanssa kuin mikään muu. Ken Block itse sanoi: “… Tämä [Hoonicorn] on ehdottoman pelottavin asia, jota olen koskaan ajautunut, en liioittele. OLLENKAAN. Moottori Revit ja pyörii Toyo -renkaani vaurioittamaan niin nopeasti, että en voi muuttaa vaihteita riittävän nopeasti. Se on todella mielenhimoinen, hullu kokemus yrittää ajaa tätä asiaa. Se on mahtavaa.”
Climbkhana -video on tullut yhdeksän erittäin menestyvän Gymkhana -videon takaosasta samoin kuin äskettäinen Terrakhana -video. Edellisessä herra-lohko ajaa suuritehoisia nelivetoisia ajoneuvoja (mukaan lukien Subaru Impreza WRX, Ford Fiesta ja Ford Focus Rs Rx) Metropolitan -ympäristöjen ympärillä, joihin yleensä kuuluu terveellisiä määriä suljettuja julkisia teitä.
Terrakhana -video oli hiukan erilainen, samoin kuin näki leikkikentän siirtyvän Swing Arm Cityn likaiselle takapihalle Utahiin. Täällä Ken asetti ilmansuodattimen testiin ajautumaan lohkareiden ympärille ja kiipesi hiekkapeitteisiin kivimuodostelmiin.

Mikä on ollut suosiosi Ken Block -video? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *