Iso -Britannia kehittää enemmän ajoneuvoja kuin Ranskaa ensimmäistä kertaa vuoden 1966 jälkeen


Yhdistyneen kuningaskunnan huiman moottorin tuotantoteollisuus on ylittänyt sen ylittävän naapurin Francen ajoneuvojen kokonaistuotannon suhteen ensimmäistä kertaa vuoden 1966 valtion markkinoiden päälliköiden jälkeen.
Kun Yhdistyneen kuningaskunnan ajoneuvojen tuotanto nopeutuu, ranskalaiset autonvalmistajat lyövät jarruja, joiden avulla Yhdistynyt kuningaskunta voi leikata eteenpäin ja olettaa sen nykyisen kolmannen sijaintipaikan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Se on aivan ensimmäinen kerta, kun Britannia on ollut edellä galli -kilpailijoitaan siitä lähtien, kun Englanti voitti Wembleyn maailmancupin vuonna 1966, samoin kuin kasvu ei osoita hidastumista, koska se kiihtyy kohti uutta ennätyksellistä korkeaa.
Ison-Britannian rakentamien ajoneuvojen-sekä talossa että keskeisissä vientimarkkinoilla-nouseva myynti Ranskan on tarkoitus siirtyä kolmannesta neljään sijaintiin Euroopan tuotantoliigan pöydässä, Saksan ja Espanjan takana, kuten Britannia ohittaa se.
• Ison -Britannian uusi ajoneuvojen myynti vuodesta 2007 lähtien
Moottorimarkkinoiden pomot uskovat, että myöhemmin tässä kuussa julkaistut luvut osoittavat, että Yhdistyneen kuningaskunnan ajoneuvojen tuotanto on menossa eteenpäin 1,55 miljoonaan ajoneuvoon vuodelle 2013 – enemmän kuin vuonna 2012 1,47 miljoonasta ja 1,35 miljoonasta.
Sitä vastoin Ranskan ajoneuvojen tuotannon odotetaan liukastuvan noin 1,54 miljoonaan ajoneuvoon vuodelle 2013 – he sanovat, että vuonna 2011 1,66 miljoonaa vuotta 2012 ja 1,88 miljoonaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *