Itse ajava Toyota E-Palette Idea EV ja Mobility Alliance paljastettu


Toyota on paljastanut E-palettidean tämän vuoden kuluttaja-sähkönäyttelyssä (CES) Las Vegasissa tavoitteena parantaa japanilaisen valmistajan olemassaoloa Liikkuvuuspalvelualustana (MSPF).
E-Palette on täysin itsenäinen EV, samoin kuin on saatavana kolmessa erikokoisina, neljästä seitsemään metriä pitkä. Se on suunniteltu täysin muokattaviksi sekä ulkopuolelle, jotta se voidaan räätälöidä asiakkaan tai yrityksen tarpeiden ympärille; Se voi olla alue, jolla yksityinen työskentelee yrityksen liikkeessä tai tilassa tavaroiden tarjoamiseksi. Toyota todella toivoo pystyvänsä muuttamaan sähköisen pallote-sisätilan kokonaan 24 tunnin sisällä tulevaisuudessa. Tämä tarkoittaisi, että yksi ajoneuvo voi nopeasti siirtyä potentiaalisten hyödyntämisen välillä, sekä ajon jakamisesta ja matkapuhelinkaupasta.
20

Toyota toteaa, että e-palletissa on seuraavan sukupolven ajoneuvon hallintaliittymä, samoin kuin se voi myös päivittää ohjelmistosovelluksen, kuten Teslan nykyinen EVS. Tuotemerkillä tarkoitetaan myös kiinteän tilan paristojen hyödyntämistä e-palletin virran virtaamiseksi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Opas itse ajaviin autoihin
Toyota aikoo suorittaa e-palettidean toteutettavuustestaus 2020-luvun alkupuolella. Japanilainen tuotemerkki on osoittanut Tokion olympialaiset vuonna 2020 testatakseen e-palettikaivaston avustamaan osallistujien siirtoyhteyksiä.
20

Toyota paljasti myös CES: ssä E-Palette Alliancen kehittäminen, joka sisältää liiketoimintaa, kuten Amazon, Mazda, Pizza Hut ja Uber. Toyota toteaa, että nämä liiketoiminta auttaa työskentelemään yhdessä e-palettin ajoneuvojen suunnittelussa.
“Automarkkinat ovat selvästi sen merkittävimmän muutosjakson keskellä, koska tekniikat, kuten sähköisyys, samoin kuin linkitetty ja automatisoitu ajo ovat edistyneet”, totesi Toyota -toimitusjohtaja Akio Toyoda. ”Toyota pysyy omistautuneena yhä better-autojen valmistukseen. Yhtä tärkeätä, pelaamme osamme tuottaaksemme yhä better-yhteiskunnan seuraavan 100 vuoden ajan ja sen jälkeen. ”
Uberin ja Amazonin kaltaiset kaltaiset ovat jo tarkastelleet itsenäistä matkustajaa sekä pakettien lähetystekniikoita ennen kuin päädytään osaksi Toyota’s E-Palette -liittoa, jälkimmäisen toteuttaessa jo itse lentäviä pakettilähetys drooneja.
Mitä uskot Toyota E-Palette -konseptiin? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *