‘Teslan määräävä asema ei ole enää annettu’


Ei ole tarkalleen tyypillistä menetelmää hämärtää viikon testin tulosta Auto Revealin etukannessa – mutta tulostilanteessa tällä viikolla olemme valmistautuneet tehdä poikkeus.
Koska Ford on todellakin huomattava, että Ford on käsitellyt Tesla Design 3: n viimeisimmän version voittavan ensimmäisellä räätälöllisellä puhdasta sähköautollaan. Automaattisen paljastavan autojen ja kuorma -auton mestari muistaa se vuonna 2019.

Ford Mustang Mach-E vs Tesla Design 3

Ja silti uudet Mustang Mach-E -kahvat voivat voittaa mahdollisuudet napsauttaa kapea voitto. Se on todellakin halvempaa listaushintaan-todellakin-se on kuitenkin myös paljon paremmin valmistunut sisällä samoin kuin autotekniikka vastaamaan Design 3: n loistavaa yksinkertaisuutta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Lisäksi ainakin Yhdistyneen kuningaskunnan teillä olemme ilo ilmoittaa, että tämä Mach-E tarjoaa perinteisen Ford-yhdistelmän sekä ketteryyden, joka tekee siitä kiinnostavamman ajamisen. Se on tällä hetkellä paras EV, jonka voit ostaa noin 40 000 puntaa.
Design 3 ei ole päätynyt olemaan köyhiä autoja ja kuorma -autoja yön yli – kaukana siitä. Itse asiassa monet mainitsevat Teslan alan johtava superlaturiverkko pelkästään syynä, jotta se voi putoaa sen Fordin yli, samoin kuin meillä on vaikea ehdottaa sen kanssa. Tämän viikon vertailu osoittaa kuitenkin tarkalleen kuinka kilpailukykyinen markkinoiden alue on tulossa, kun valtavat tuotemerkit menevät areenalle näennäisesti joka kuukausi.
Ja se ei todennäköisesti lopeta Fordin kanssa. Tämän vuoden loppuun mennessä Audin Q4-e-tron tulisi olla yhdessä Volvon uuden C40: n kanssa, oletettavasti maltillisemmalla voimansiirtolla ja alhaisemmalla hinnalla. Lisäksi Ioniq 5: n kaltaiset kysynnän, jolle on hukkua Hyundai -verkkosivustoa, kun se avattiin varauksille viime viikolla.
Muutaman viime vuoden aikana on kohtuullista todeta, että Tesla on nauttinut rehellisesti vertaansa vailla olevasta tilasta, jolla on sekoitus hinta-, tekniikkaa ja suorituskykyä. Tämän viikon testi on virallinen huomautus, että tämä hallitsevuus ei ole enää annettu.
Katso luettelo parhaimmista sähköautoista ja kuorma -autoista nyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *