2020 Variety Rover Evoque -voittoja maltilliset hybridi -dieselit sekä infotainment -päivitykset


Land Rover on julkaissut hyödyllisen nipun päivityksiä monimuotoisuuteen Rover Evoque Design -alueelle, muutokset, jotka ovat suurelta osin heijastettuja Evoque’s Land Rover Discovery Sport -sisariin auto.
Evoque saa uusia 161 hevosvoiman ja 201 hevosvoiman lievä-hybridi-dieselmoottoreita, jotka vastaavat 4-sylinteristä dieseljärjestelmää, jolla on sähköinen apu ja neliveto. Näiden kustannuksia ei ole vahvistettu, mutta uusi evoque on nyt myynnissä, kustannukset alkavat 32 100 puntaa.

10 parhaan maastoauton ostamista 2022

Uusien yksiköiden rinnalla Evoquen 2,0 litran nelisylinterinen lievä hybridi-bensiinimoottori jäännökset, joita tarjotaan vuonna 197 hevosvoiman, 246 hevosvoiman ja 296 hevosvoiman lähdöt, jotka kaikki kolme on liitetty yhdeksän nopeuden automaattiseen vaihdelaatikkoon ja nelisyöttöön Ajajärjestelmä vakiona. Lisäksi Evoque-kokoonpano kruunaa nyt omaelämäkerran variantti, tyylikkäampi auton nykyinen HSE-dynaaminen koriste.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kaikki mallit toimivat uudet ohjauspyörät sekä päivitetyt viihde-asennukset. Uudet järjestelmät, nimeltään PIVI ja PIVI Pro Korvaa vanhoissa malleissa käytetyn Touch Pro -järjestelmän, mutta ne istuvat täsmälleen samassa kotelossa kuin aiemmin, käyttämällä täsmälleen samaa näyttötekniikkaa.
15

Ohjelmistosovellus on päivitetty, joten uudet, helpommat valikot ja päivitetty navigointiasetus ovat ensisijaisia ​​muutoksia, mutta myös Spotify-musiikin suoratoiston integraatio on ensimmäistä kertaa, samoin kuin järjestelmät ovat nyt yhteensopivia ylikuormituksen kanssa Ilma-päivitykset.
Evoquessa on nyt myös erittäin tehokas matkustamon ilman suodatusjärjestelmä, joka pystyy suodattamaan hienot hiukkaset vain 2,5 mikroniin, joka on 30 kertaa pienempi kuin ihmisen hiusten leveys.
Tarkistetaan nyt viimeisimmistä muutoksista, jotka on tehty Land Rover Discovery Sportille …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *