Autonvalmistajat kamppailevat Euro 6 -päästötavoitteiden saavuttamiseksi


alle vuodessa, kunnes uudet, reaalimaailman päästötestit korvaavat nykyiset laboratoriotestit, uudessa tutkimuksessa on todettu, että jotkut autot saastuttavat yli 15-kertaisesti nykyisen Euro 6 -päästö Typpioksidien rajat reaalimaailman ajamisessa. Ja kaikki tuottajat pyrkivät saavuttamaan Euro 6 -standardit tiellä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

1. syyskuuta 2017 alkaen kaikkien uusien autojen on suoritettava todellisen maailman päästötesti EU: n tyypin hyväksynnän saamiseksi. Todellisessa ajopäästöjen (RDE) testissä käytetään kannettavaa päästöjärjestelmää todellisen NOx- ja hiukkasten (PM) epäpuhtauksien kirjaamiseen.
• Parhaat pienet päästöt vihreät autot myynnissä nyt
Mutta ympäristökampanjan ryhmän kuljetus- ja ympäristötutkimuksen tutkimuksessa todettiin, että autonvalmistajat kamppailevat vastaamaan nykyisiä Euro 6 NOX -kohteita reaalimaailman testiolosuhteissa.
Luvut paljastavat, että Fiat 500X: n dieselversiot Fiat ja Suzuki saastuttavat jopa 15 kertaa NOx -nykyisen laillisen rajan yli. Muuten Volkswagen, joka on upotettu meneillään olevaan päästöskandaaliin vanhojen Euro 5 -dieselmoottorillaan, havaittiin saastuttavan kahdesti laillisen rajan uudella Euro 6 -dieselillä Volkswagen Polo 1,4 TDI: ssä – kaikkien autojen alin tulos 26 tuottajasta, jotka testattiin.
Autoteollisuus saa porsaanreikiä saastuttaakseen paljon enemmän uusien reaalimaailman testien alla
Teollisuus on aiemmin myöntänyt, että se ei pysty vastaamaan vuoden 2020 dieselin pilaantumiskohteisiin, ja koska Euroopan komissio on antanut “vaatimustenmukaisuustekijät”, joiden avulla ne voivat pilata yli kaksi kertaa nykyiset Euro 6 -päästörajat uusissa päästötesteissä.
Vuosina 2017–2019 uusien autojen saastuminen saastuttaa jopa 2,1 kertaa nykyinen Euro 6 -raja, vähentynyt 1,5 kertaa nykyisen rajan yli vuosina 2019–2021. Autontuottajat ovat sanoneet, että vaatimustenmukaisuuselementit tarvitaan marginaalin huomioon ottamiseksi, että marginaali huomioon Virhe reaalimaailman päästöjen mittaamisessa, samalla kun ne antavat heille paljon enemmän aikaa vastaamaan uusien politiikkojen vaatimien teknisten haasteiden vastaamiseksi.
• Kuinka testata autoja reaalimaailman MPG: lle ja päästöille
Julia Poliscanova, Clean Cars Officer for Cransport & Environment kertoi Car Expressille: ”Ei yksinkertaisesti voida hyväksyä, että sen sijaan, että keskityttäisiin parhaan tekniikan sovittamiseen ja tiellä olevan standardin täyttämiseen, teollisuus on edelleen kiireinen heikentämään lakia, jotta se voi keskittyä manipulointiin sen sijaan testit. ”

Mitä mieltä olet autonvalmistajista, jotka pyytävät paljon enemmän joustavuutta Euro6 -standardeissa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *