Parlamentin jäsenet haluavat tappajien kuljettajat käsittelevän tappamismaksuja


ministerit vaativat tappaja -kuljettajia syytettäväksi tappamisesta varmistaakseen, että he toimivat pidempiä vankeusrangaistuksia. Nykyisten sääntöjen mukaan, jos autoilija havaitaan syylliseksi kuolemaan vaarallisella ajamisella, heidän tekemänsä enimmäisrangaistus on 14 vuotta.
Nyt useat ministerit ovat vaatineet vakavamman maksun otettavan osana vuonna 2015 erääntyneiden moottoririkosten laajempaa arviointia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Alahuoman parlamentin jäsenen Reading Leading -yhtiön tavanomainen Alok Sharma korosti alahuoneen kodissa tilannetta, jossa rikoksentekijä ajoi varastettuja autoja ja kuorma-autoa, kun taas hylättiin sekä kaksi ja puoli kertaa alkoholirajan yli. Sitten hän iski ja tappoi kaksi pyöräilijää ja annettiin 10 vuoden vankeusrangaistus.
• Ison -Britannian tiet saattavat saada tähtipisteitä noudattamaan raporttia
Sharma lisäsi: “Haluan myös painaa muutoksia lainsäädännössä rangaistuksen tiukentamiseksi vaarallisesta ajamisesta.”
Gareth Johnson, Kent Dartfordin tavanomainen parlamentin jäsen, toisti tämän tunteen. ”Onko hän [Sharma] liittyä minuun pyytäen, että kruunun syytteeseenpano harkitsee tappamisen veloitusta paljon useammin sen sijaan, että veloitetaan kuolemasta vaarallisella ajamalla?
“Jos henkilö laukaisee jonkun kuoleman käyttäytymällä räikeästi huolimattomasti tai holtitonta tapaa muualla yhteiskunnassa, heitä syytetään tappamisesta”, hän sanoi. “Jos se tapahtuu tiellä, he eivät ole.”
• Hallitus käyttää 15 miljardia puntaa ‘tien vallankumoukseen’
Poliisiministeri, rikosoikeus sekä uhrit, Mike Penning totesi ymmärtävänsä huomattavasti pidemmän rangaistuksen perusteet, että ongelma keskittyi aikomuksen huolenaiheeseen.
”On huolestuttava siitä, aikooko kuljettaja mennä samoin kuin mitä he tekivät. Siksi CPS: llä on taipumus estää syyttämistä murhasta tai tappamisesta ”, hän sanoi. Samaan aikaan Penning vahvisti, että sääntö, joka antaa rikoksentekijöille mahdollisuuden palvella ajokieltoja vankilassa, muuttaisi samoin kuin ne alkavat heidän tuomionsa päättyessä.
Uskotko, että lauseiden pitäisi olla tiukempia vaaralliselle ajamiselle? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *