Vauxhall Adam Cabriolet on tulossa


Vauxhall Adam City -auto on tarkoitus menettää kattojärjestelmänsä vaihtovelkakirjalavalla, joka voi olla hieman yli vuoden päässä.
Vauxhall Insiders kertoi Car Expressille, että Aadamin brittiläinen suunnittelija Mark Adams ja hänen tiiminsä ovat jo suorittaneet vaihtovelkakirjalainan. Adams on ylennetty suunnittelemaan pomo Cadillacissa ja Buickissa Yhdysvalloissa, mutta Adam Cabrio -suunnittelutyö valmistui jonkin aikaa sitten.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Yksinoikeuskuvamme osoittaa, kuinka Adam -vaihtovelkakirjalaji voisi näyttää. Auton pienten osuuksien vuoksi on erittäin todennäköistä, että Aadam seuraa Fiat 500: n ja Citroen DS3 -vaihtoehtojen johtoa, jolla on moottorillinen, kuori-takaosan kattojärjestelmä, joka jättää ovenkehykset ja kattolinjan ehjäksi.
Lasin takaikkuna makaa litteän kengän yläpuolelle, kun kangas taittuu takaisin sen päälle, joten pehmeän yläosan Adamin pitäisi ylpeillä samanlaisella matkalaukkulla kuin luukku, kun taas takaistuimen tila (jo tiukka Adamissa) voitti) ‘T eivät vieläkään vaarantu.
Luukkujen hinnat alkavat 11 255 puntaa muotisuuntautuneista Jam-malleista, kun taas ylelliset glam-autot maksavat 12 650 puntaa ja urheilullisia iskuja hintaan 13 150 puntaa. Odottaa, että Cabrio lisää vähintään 2500 puntaa.
Kuten luukku, tarjotaan 68 hevosvoiman 1,2 litran moottori, plus 85 hevosvoiman ja 98 hevosvoiman versiot Vauxhallin 1,4 bensiinistä.
Mukauttaminen on välttämätöntä vetoomuksen kannalta – luukun muunnelmia on 30 000, joten odota vastaavasti laaja valinta vaihtovelkakirjalainolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *