Puolet Yhdistyneen kuningaskunnan autoista on oltava sähköistä vuoteen 2030 mennessä vastaamaan ilmastomuutostavoitteisiin


Hallituksen kunnianhimoinen suunnitelma hiilidioksidin (CO2) päästöjen leikkaamiseksi 68 prosentilla vuoteen 2030 mennessä vaatii 46 prosenttia Ison-Britannian 35 miljoonasta autosta Ilmastomuutoskomitean (CCC) mukaan olla nollapäästöajoneuvoja.
Pääministeri ilmoitti äskettäin aikomuksestaan, että Yhdistyneen kuningaskunnan on dramaattisesti minimoitava päästöt (68 prosentin laskussa vuoden 1990 tasolta) matkalla hiilihalli neutraaliksi vuoteen 2050 mennessä, mutta tällainen muutos vaatii valtavia muutoksia autoilijoille.

Parhaat sähköautot saadaksesi 2022

Kuljettajat saavat jo päänsä siihen tosiasiaan, että uusien bensiinin ja dieselautojen myynnin kielto on kiihtynyt vuosina 2040–2030 kuulemisen jälkeen. Mutta uusi kielto ei tee mitään perinteisten autojen käyttöä tai myyntiä, jotka ovat jo tiellä kyseiseen päivämäärään mennessä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Se voi kaikki muuttua, jos CCC: n suosituksista tulee politiikkaa, mikä edellyttäisi noin 16,1 miljoonan auton korvaamista nykyisen omistusasteen perusteella. Sillä välin on tällä hetkellä noin 200 000 EV: tä.
CCC: n kirjeessä ei ole osallistua minkä tahansa pyrkimyksen saavuttamisessa tavoitteeseen tai ympäristön toteutettavuuteen, mutta 16,1 miljoonan uuden auton asettaminen tielle vuoteen 2030 mennessä vaatisi melkein jokaista noin kaksi miljoonaa uutta autoa, jotka on rekisteröity Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuosittain olla EVS seuraavan yhdeksän vuoden aikana.
Sen lisäksi, että sähköiset sähköiset autot ovat tällä hetkellä bensiinin ja diesel -kollegoidensa suhteen, puhumattakaan latauspisteiden saatavuudesta, joilla ei ole ajotieltä, niin EV: n imeytymisen nopea kiihtyminen voi olla ongelmallista tuotannon kannalta. Tutkijat ovat aikaisemmin varoittaneet toimitusketjun ongelmia, jotka liittyvät litiumista ja koboltista, jotka ovat tärkeitä akun tuotannossa.
Uusien autojen valmistus – esimerkiksi terässulatus, maalaustuotanto, tehdasvoima ja komponenttien kuljetus – tuottaa myös päästöjä, samalla kun akku yhden sähköautolle vaatii kaivostoiminnan, liikkumisen ja noin 225 tonnin materiaalia joidenkin arvioiden mukaan. Polestarin äskettäinen raportti osoittaa, että vaikka EV: t ovat paljon saastuttavia valmistukseen kuin bensiini- ja dieselautot, ne ovat elämänsä ajan paljon ympäristöystävällisempiä alhaisempien päästöjen takia, kun niitä tosiasiallisesti käytetään.

Kuinka Yhdistynyt kuningaskunta voisi osua 50% sähköautoihin vuoteen 2030 mennessä? käsittele kommentteja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *