Uusi 2021 BMW X4 FaceLift saapuu uudella katsauksella sisälle ja ulkopuolelle


Ei ole vain BMW X3, jolle on annettu laaja kasvojenkorotus vuodelle 2021 – sen coupe -suv -sisar, X4, on ollut myös veitsen alla, kanssa, jossa on Uusi ilme, joka on esitelty sisälle ja ulos. Brändin Mercedes GLC Coupe -kilpailija on nyt myynnissä, ja ensimmäiset toimitukset on suunniteltu syyskuuhun.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kuten X3, myös BMW X4: n ulkopinta on urheilullisempaa virkistämistä, mutta coupe-inspiroima X4 on saatavana vain M Sport -koristeessa. Uusi etupääsuunnittelu käyttää ohuempia LED -ajovaloja, jotka ovat saatavana valinnaisesti BMW -laservaloteknologialla. Uusi, hiukan suurempi munuais ritilä ja uudelleensuunniteltu alempi esiliina, jossa on paljon kulma -aukkoja ja pystysuuntaisia ​​ilmanottoaukkoja.

UUSI 2021 BMW X3 -maastoauto kasvot lisää urheilullisempaa uutta ilmettä

Samoin auton takaosassa X4 saa uuden alemman esiliinan käsittelyn ja suunnitellut LED -takavalot uusilla valaistuksen allekirjoituksilla. Tavanomainen M Sport -verhoilu osoittaa, että X4: ssä on tummennettua ulkoverhoilua, jota kutsutaan erittäin kiiltäväksi varjoviivaksi, kun taas 19 tuuman pyörät on asennettu vakiona. M Sport -jarruissa on punaiset tai siniset paksuus. X4: llä käytetään yksinoikeutta Piedmont Red -nimistä maalia.
Sisällä M Sport -verhoilu osoittaa nahkaa M Sport Multi Function -ohjauspyörää vakiona alumiiniromarin sisäkoristeella vernascan nahkaverhoilun kanssa. Kuten X3, X4: n keskikonsoli on päivitetty uusilla 4 -sarjasta otetuilla uusien ulkoasujen tuuletusaukkoilla, kun taas vaihdevalitsimen ympärillä oleva kytkentälaite on päivitetty, kun Stop/Start -painike on nyt sijoitettu sinne, ei kojelautaan. Infotainmentin suhteen 12,3 tuuman digitaalinen instrumenttiryhmä linjaa 12,3 tuuman keskeisen kosketusnäyttöjärjestelmän rinnalla.
14

Kun M -urheilujousitus on vakiona, mukautuvat vaimentimet ovat valinnaisia. Toisin kuin X3: n moottorikokoonpano, X4: n valinta on rajoitettu neljään vaihtoehtoon-kolmeen dieseliin ja yhteen korkean suorituskyvyn bensiiniin.
Alue avautuu X4 XDRIVE20D: llä 187 hevosvoiman 2,0 litran, nelisylinterisen turboahdetulla dieselmoottorilla, jossa on 48 voltin lievä hybridi-apu. Hinta, jonka hinta on 49 010 puntaa, jopa 49,6mpg: n polttoainetalous väitetään 0–62 km / h 7,9 sekuntia.
Tämä on ainoa nelisylinterinen vaihtoehto X4-kokoonpanossa. XDrive20D-vaihtoehdon yläpuolella istuu XDrive30D, joka käyttää turboahdettua 3,0 litran dieselmoottoria, joka kehittää 282 hevosvoimaa. 0-62MPH kestää 5,7 sekuntia ja huippunopeus on 152 km/h, kun taas polttoainetalous on jopa 46,3mpg CO2: lla 159 g/km määrittelystä riippuen. Hinnat alkavat hintaan 54 410 puntaa.

M40D on etäisyyden dieselvaihtoehto, joka käyttää samaa 3,0 litran turboahdettua dieselmoottoria, joka kehittää 335 hevosvoimaa ja 700 nm. Hinta hinnasta 61 120 puntaa, 0-62 mph kestää 4,9 sekuntia ja huippunopeus on 155 mph.
Kokoonpanon yläosassa on X4 M40i, joka sijaitsee uuden X4 M. alapuolella, on 355 hevosvoimaa ja 500 nm, mutta suorituskyky vastaa M40D-mallia 4,9 sekunnin kojelaudalla 62 mph ja huippunopeuden elektronisesti rajoitettu 155 km / h.
Napsauta tätä saadaksesi perusteellisen arvostelun nykyisestä BMW X4: stä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *