Parhaat TV-autot


Mikä on kaikkien aikojen suurin TV-auto? Pyysimme Automobile Expressin lukijoita äänestämään pienimmän näytön ikimuistoisimmista malleista, ja nyt meillä on vastaus. Leijasimme 40 klassisen autojen luettelon sarjakuvista, komedioista ja rikoskapriksista nähdäksesi, mikä oli maan suosikki.
Mainos – viesti jatkuu alla

Ja tuhannet teistä äänesti myös parhaimmasta valinnastasi. Joten mikä tuli voittajaksi? Voisiko se olla Basil Fawltyn luotettava Austin 1100, joka tuli vakavaan lyömiseen haaralla, kun se oli hajotettu onnettomasta hotellimiehestä? Vai voisiko se olla kuuluisa musta-punainen pakettiauto, jota A-joukkue käyttää, kun se mursi diktaattorit ja rikolliset jengit? Vai tuleeko sarjakuva-auto yläosaan-Flintstones-jalkakäyttöinen malli tai Hi-Tech-lentävä auto, jota Danger Mouse käyttää?
Tässä lähtölaskennassa paljastamme, missä rakastetut TV-autot ovat sijoittuneet-ja näyttää siltä, ​​että laatikossa suositut autot ovat yhtä ikimuistoisia kuin klassiset kohtaukset ja hahmot. Luettelossamme ei ole häviäjiä; Vain autot, jotka ovat jättäneet sinulle suuremman vaikutelman. Loppujen lopuksi voittaja otti helpon voiton, mikä sai huomattavan 15 prosenttia äänistä.
1. Kitt – Knight Riderhere on voittajasi – auto, joka voi ajaa itsensä ja puhua sinulle. Vuoden 1982 Pontiac Trans Am -yrityksen perusteella Kitt oli paras kumppani Hi-Tech-rikostaistelijalle Michael Knightille, jota soitti David Hasselhoff. Musta auto oli varustettu turbo -lisäyksellä, panssarilla ja skanneripalkilla, joka antoi sen nähdä. Kittillä oli jopa haju tunne ja hän sujuvasti useita kieliä, ja sai usein hoffin tiukkoista tilanteista. Autojen luova tekniikka on nyt yleistä, mutta markkinoilla ei ole vielä mitään aivan kuten Kitt. Ehkä siksi äänestit siitä kaikkien aikojen parhaaksi TV -autoksi.
2. Dodge Charger – HazzardThThThis -autolla oli melkein kaikki sen tekeminen, ja ehkä ainoa yllätys on, että se ei ylitä kyselyämme. Kenraali Lee oli paras auto Duke-veljille tehdä korkeaoktaanista jahtea ja temppuja allekirjoituskorulla, oranssilla maalilla ja hitsatuilla suljettuilla ovilla. Laturi näytteli kaikissa paitsi yhdessä jaksossa, vaikka sama auto ei koskaan ilmestynyt kahdesti. Keskimäärin paljon enemmän kuin yhtä autoa käytettiin showta kohti, tuottajien avulla satoja kuudessa sarjassa.

3. Ferrari 308 GTB -Magnum Pijust nauraen podiumille kyselyssämme on auto, jonka oli usein pelattava toinen viulu täydellisesti leikattuihin viiksiin. Magnum Pi: n puolijohtokelpoista Ferrari oli erityisesti muokattava, jotta voidaan mukauttaa viehättävän sydämenramyrsky Tom Selleck. Muutoksista huolimatta Targa-tyylinen yläosa oli hyvin harvoin ylöspäin, koska Selleckin pää oli edelleen tuulilasin otsikkokisko. Kevytmielinen yksityinen tutkijasarja juoksi kahdeksan vuotta kahdeksankymmenenluvun aikana, ja koko ajan näytöksen kuvaamiseen käytettiin vain kolmea 308-vuotiasta. Kaikki kolme huutokaupattiin, kun ohjelma päättyi vuonna 1988.
4. Audi Quattro -hipit tuhkaksi “Fire the Quattro” olivat DCI -geenin metsästyksen haudannut kuolemattomat sanat vahvistaakseen Audi: n paikkaan viiden parhaan joukossa. Kahdeksankymmenenluvun auto, joka oli paljon enemmän sen ralli -kykyjensä vuoksi, sai aivan uuden Sen jälkeen kun se ilmestyi BBC: n rikosdraamassa. Auto auttoi näyttelykuljetusasiakkaita ajassa, aivan kuten sen edeltäjän elämä Marsissa oli. Silti sarja on vuonna 1981, käytetty auto on oikeastaan ​​punainen 1983 -malli. Hunt’s Quattro kaatuu temppuhyppyyn ja ampua finaalissa, vaikka alkuperäinen pysyy ennallaan BBC: n kanssa.
5. Ferrari Testarossa – Miami Vicef. Olet salainen poliisi, joka jahtaa rikollisia Miami Sunissa, tarvitset nopeaa autoa. Crockettille ja Tubbsille se voi olla vain Ferrari. Vaikka he ajoivat myös Daytona -hämähäkkiä näyttelyssä, Testarossa varasti katsojien sydämen. Rapea valkoinen Ferrari oli ihanteellinen auto Don Johnsonin Crockettille, joka oli salaisuus korkean roller-huumekauppiaan. Testarossa asuu nyt Fort Lauderdale Swap -kaupassa sen jälkeen, kun se on saatu NBC: ltä 750 000 dollarilla (450 000 puntaa).
6. Volvo P1800 – Saintthink -autot ja Roger Moore ja 007: n lumoavat pyörät todennäköisesti mieleen. Mutta kuusikymmentäluvun TV -show The Saint -fanit valitsevat valkoisen Volvo P1800 Moore ajoi Simon Templarina alkuperäisessä vakoojatrillerisarjassa. Moore rakastui P1800: een yhtä paljon kuin yleisö ja sai yhden itselleen. Auto debytoi 1961: n Geneven autonäyttelyssä Jaguar E-tyypin rinnalla, jonka tuottajat halusivat päästä näyttelyyn. Silti Jaguar kieltäytyi toimittamasta sarjaa sarjalle jättäen oven auki Volvolle.
7. Reliant Regal Van -Vain tyhmät ja hevosen kolmipyöräiset eivät todellakaan ole kaikkein loistavin pyörien valinta, mutta se on silti kyselymme brittiläinen auto. Keltainen pakettiauto, joka oli upotettu Trottersin riippumattomien kauppiaiden logon kanssa, oli Delin ja Rodneyn toimisto. Kun ei kuljeta haisevia tavaroitaRothers nousee pukeutuneena Batmaniksi ja Robiniksi.
8. Ford Gran Torino -Starsky ja Hutchthe ‘raidallinen tomaatti’ Gran Torino olivat jopa paljon tunnistettavissa kuin Starskyn neulottu neuletakki ja TV -parin tavaramerkin konepelli. Iso Ford nähtiin usein paisuttavan kuvitteellisen Bay Cityn, Kalifornian kaduilla, keräämällä paljon enemmän kuin sen kohtuullinen osuus kuoppista ja mustelmista. Näyttelijä Paul Michael Glaser (Starsky) vihasi Torinoa ja varmisti, että hän käsitteli sitä väärin temppujen aikana mahdollisuuksien mukaan. Kun show peruutettiin, autot palautettiin Fordiin ennen kuin ne myytiin huutokaupassa.
9. Ford Capri – Professional Shigh -Speed ​​-jahteet olivat yksi ammattilaisten tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja Ford Capri vahvisti parhaan auton. Päähenkilöt Bodie ja Doyle käyttivät usein Capri MKIII 3.0 S: tä kuvitteellisen salaisen viraston CI5 -harrastuksen aikana. V6: t tekivät Capriksen ihanteellisen sivutoimenpitoon, kun he ajoivat pahoja poikia, vaikka Doyle käytti myös rallikalvoista saattajaa RS2000 joissakin jaksoissa. Muita näyttelyssä ajavia Fords olivat Cortina ja Granada Ghia, kun taas varhaisissa jaksoissa oli brittiläisiä Leyland -autoja, kuten Triumph Dolomiitt Sprint.
10 10 perustuu 1959 Cadillaciin. Mutta tuottajat tekivät päätöksen, jonka he halusivat nopeamman Batmobilen, joten Futura muutettiin vain kolmessa viikossa. Batmanin luotettava autossa oli johtoleikkuriterä, lepakko -sädeprojektori, renkaat, jotka voisivat virittää automaattisesti ja kyvyn jakaa lepakkoa.
11. Lady Penelope’s Rolls-Royce-Thunderbirdsplussible-yksittäisimmistä Rolls-Royces -tapahtumista, Lady Penelopen vaaleanpunainen limusiini Hit Puppet Show Thunderbirds -yrityksestä tuli kaikkiin ylellisyyksiin, joita aristokraatti voisi tarvita, plus paljon muuta lisäksi …
Mainos – viesti jatkuu alla

Kumppanuus

Haluatko myydä autosi?
Löydä paras tarjouksesi yli 4000 jälleenmyyjältä ja myy jopa 1 000 puntaa. Se on niin helppoa.

Myydä kannettavan ‘Erinomainen’TrustPilot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *