Apple neuvottelee Teslan kanssa, mutta tarjous on kuitenkin “erittäin epätodennäköistä”


-päivitys: Teslan Elon Musk on todennut, että on “” erittäin epätodennäköistä “”, että Apple ostaa Tesla Motorsin lähitulevaisuudessa.
“Vaadimme pysyä erittäin keskittyneenä houkuttelevan massamarkkinoiden sähköauton tuottamiseen”, Musk kertoi Bloombergille äskettäisessä haastattelussa. “Olisin erittäin huolestunut minkä tahansa tyyppisistä ostoskenaarioista, kuka se on, että päädyimme hajamielisyyteen kyseisestä tehtävästä, joka on aina ollut Teslan ajotavoite.”
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Alkuperäinen tarina: Apple ymmärretään hienoimmin iPodista, iPhonesta sekä iPad -laitteista, mutta voimme joskus nähdä autot ja kuorma -autot, jotka paljastavat kotisivun.
San Francisco Chronicle -raportin mukaan Applen sulautumiset ja ostopäällikön Adrian Perica (plus Applen toimitusjohtaja Tim Cook) tyytyväinen Teslan toimitusjohtaja Elon Musk viime keväänä viime keväänä näkymä sähköautojen ja kuorma -autojen valmistajan ostamiseen.
• Apple Icar: iOS koskee ajoneuvoasi
Kokous, joka otti sijainnin Applen Cupertinon pääkonttorissa Kaliforniassa, oli oletettavasti suunnilleen samaan aikaan, kun markkinoiden analyytikot ehdottivat Applen ostamista Teslaa. Samoin huhutaan, että Apple tutkii lääketieteellistä innovaatiota tarjouksessa, jolla yritystä laajentaa innovaatiomarkkinoilta.
Raportissa todetaan, että tyydyttävään näkyvät luvut viittaavat aitoon tarkoitukseen ostaa sähköautoja ja kuorma -autoyrityksiä.
Tesla-mallissa on jo suuri, tablettimainen näyttö, joka on kahden iPadin kokoinen. Sitä voidaan käyttää etsimään verkosta, asettamaan infotainment tai piirtää polku SAT-nav: lle. Se on jo reagoiva ja hyödyllinen ominaisuus, mutta hyötyisi varmasti näiden kahden yrityksen välisestä sidoksesta.
• Apple ilmoittaa iOS: ssa autossa
Apple Icar on jotain, josta olemme aiemmin kuulleet, Applen “iOS: n autossa” (muuten ymmärretään IOSITC) ohjelmistosovellus, jonka mobiilisovellussuunnittelija vuotaa viime kuussa. Vuotanut video osoitti, että iPhone koukussa oli yhtä paljon kuin erillinen ikkuna, oletettavasti autoissa ja kuorma -autoissa – samoin kuin järjestelmässä on valtavien nimimerkkien, kuten BMW, Toyota ja Ford, tausta.
Siirtyminen autojen ja kuorma -autojen tuottajan ostamiseen on askeleen edellä kilpailija Google, joka käyttää Android -käyttöjärjestelmää perustamaan kumppanuuksia Hondan, Hyundaiin ja Vauxhallin kaltaisten liiketoiminnan kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *