Hyundai i30: n


Hyundai i30: lle on annettu uusi Turbo-kuuma . Uusi versio tulee myyntiin vuoden 2015 alussa.
Päivitetyssä i30: ssä on kuusikulmainen säleikkö, joka on suunniteltu korostamaan tuotemerkin tuoretta kotitalouden kasvoja yhdessä uusien kevytmetallivanteiden ja maalien viimeistelyn kanssa. Tyyli arvioitiin nykyisille asiakkaille ykkönen, joten Hyundai on pelannut sitä riskitöntä päivitetyn i30: n kanssa. Pääsuunnittelija Thomas Burkle sanoi: “Suunnitellessamme toisen sukupolven i30: ta, käytimme vahvoja, nestemäisiä linjoja veistämään ajoneuvoa, jolla on jatkuvaa liikettä, jopa paikallaan.”
Mainos – Artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat kuumia viistoperäjä
Suurimmat muutokset ovat kuitenkin moottorin kokoonpanoon. Ensi vuodesta Hyundai tarjoaa viiden oven i30-viistoperä turboahdetulla 1,6 litran moottorilla-kerää 183 hevosvoimaa. I30 Turbo on perustettu Nurburgring -kilpailupiiriin Saksassa, ja se keskittyy tyylikkääseen ajodynamiikkaan ja päivittäiseen käytettävyyteen.
6

Turbo sisältää kuuden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikon sekä erityisen viritetyn jousituksen. Se tekee 0-62 mph kahdeksassa sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 136 km / h, palaamalla noin 39mpg sekoitetussa moottorissa.
Vaikka nämä luvut eivät ehkä melua yhtä jännittävää, Tony Whitehorn, presidentti ja toimitusjohtaja Hyundai Motor UK kertoi meidän odottavan keskittymistä moottorin innovaatioihin seuraavien vuosien aikana. Hyundai suunnittelee modifikaatioita jopa 70 prosenttiin moottorin lajikkeestaan ​​vuoteen 2020 mennessä – tarkoittaen suorituskyvyn, hiilidioksidin että mpg: n parannuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *