Copart hajottaa ajoneuvon salaisuuksien kehittäminen


Innovaatiot ajoneuvoissa on merkittävästi kehittynyt viimeisten 30 vuoden aikana. Olemme menneet AM / FM-radioista ovat “kulta standardi” Bluetooth-yhteensopiville mediajärjestelmille. Mahdollisesti yksi kiehtovimmista edistyksistä on tapahtunut menetelmässä, pääsemme ajoneuvoihin. Se on oikein – puhumme ajoneuvon avaimista.

On hullua uskoa, että jotkut ihmiset ovat alkaneet ajaa koskaan, kun heillä on fyysisesti asettamalla salaisuutensa sytytykseen sekä kääntämällä sitä. Menneet ovat päivät, joissa käsikirja kääntyy sekä lukkotilanne oli normi. Nyt voit hyödyntää puhelinta avata autosi (ja ehkä jopa aloittaa sen). Koska olemme puhuneet innovaatioista autoissa, analysoidaan avaimen kehittäminen.

Auton avaimeton merkintä on ollut noin 30 vuotta, jotka ovat ensimmäistä kertaa 1980-luvulla kuin Ford Thunderbird, Mercury Cougar, Continental Mark VI sekä Lincoln Town -ajoneuvot avaimeton syöttöjärjestelmä. Alustava debyytti avaimeton merkintä oli helppo näppäimistö kuljettajan sivuovesta, joka avaa erityisiä ovia riippuen siitä, mitä koodia syötettiin.

Nopeasti eteenpäin 90-luvun puoliväliin. Viisaat salaisuudet esittelivät hitaasti autoteollisuudelle, jotka mahdollistivat ihmisten aloittamaan ajoneuvonsa todella asettamatta sytytysvirrassa (vaikka monet viisaat salaisuudet integroidaan jonkinlaisen varmuuskopiokirjan keskeisen sytytysjärjestyksen, olisi välttämätöntä FOB epäonnistuu). Nyt sinun tarvitsee vain aloittaa ajoneuvon painamalla painiketta.

Se on järkevää, että ajoneuvon olennainen suorituskyky jatkuu innovaatioiden luomiseksi paljon enemmän ja paljon kehittyneempiä. Emme voi auttaa kyseenalaista, mitä ajoneuvonäppäimet näyttävät vielä 30 vuoden aikana. Ovatko ne näyttäneet salaisuudet, joita tiedämme tällä hetkellä?

Tutustu erilaisia ​​salaisuuksia sekä autoja Copart.com.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *