Pääsiäisen ajoneuvojen jakautumisen kaaoksen saavuttamiseksi Ison -Britannian tiet


Pääsiäisen viikonloppumatkat odotetaan aiheuttavan tuhoa kuljettajille, joiden viisi erittelyä arvioidaan 30 sekunnin välein, ja akkuvirheet ovat tyypillisin syy.
Breakdown-palveluntarjoajan ympäristöystävällinen lippu ennustaa, että pankkilomaviikonloppuna on käytännössä 60 000 puhelujen puhelua, kun kuljettajat matkustavat maan pituuden ja leveyden menemiseen sekä ystäville että perheelle.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

57 659 jakautumista, jotka laukaisevat viivästykset ja häiriöt koostuvat paljon yli 12 000 akun hajoamisesta yhdessä 6 000 renkaaseen liittyvän ongelman kanssa sekä vielä enemmän 2000 tarttuvan siihen liittyviä ongelmia.
• Mikä on Ison -Britannian hitain moottoritie?
Vihreä lippu ennustaa myös 14 kuljettajaa joka tunti lukitsee salaisuutensa omaan autoonsa, kun taas 13 kuljettajaa tunnissa tarttuu täyttämällä varastosäiliön väärällä polttoaineella.
Ei -toivottujen viivästysten estämiseksi kuljettajia suositellaan tarkastamaan autoja ennen lähtöä varmistamaan, että nesteet ovat täydennettyjä, rengaspaineet ovat tarkoituksenmukaisia ​​ja että hajoamiskansi on voimassa. Lisäksi on ehdotettu pitämään älypuhelin sekä akkulaturi hätätilanteessa.
• Hienoin erittelykansi
Eco-ystävällisen lipun autojen innovaatioiden päällikkö Nick Reid sanoi: “Pääsiäinen ja viimeinen asia, josta kotitaloudet haluavat huolehtia, on heidän ajoneuvonsa hajoaminen, kun on syötävä pääsiäismunia! Tiet ovat uskomattoman kiireisiä, Joten ei ole epäilystäkään siitä, että suuren määrän erittelyjä ennustetaan tapahtuvan, silti suurin osa näistä erittelyistä on vältettävissä.
“Odotamme pääsiäisen yli 5000 paljon tasaisempaa tai viallisempaa akkuun liittyviä rikkoutumisia, joten kehottamalla ihmisiä takaamaan heidän ajoneuvonsa on tarkastettu kokonaan ennen tielle lyömistä.”
Kymmenen parasta erittelyä tänä pääsiäisenä
Syy hajoamisympyn
1Battery12,358
2tyres5 664
3Clutch1,953
4Alternator1,770
5Keys hävisi/lukittuna Car847: een
6Misfuel782
7Fuel -pumpun numero518
8MIMMOBILISER494
9power THREING453
10Engine -epäonnistuminen64

Oletko menossa pois pääsiäisenä? Ymmärrämme tarkalleen, kuinka valmistaudut tieretkellesi alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *