Genevessä


paljastettu Nissan Qashqai. Tämä on Geneven autonäyttelyssä paljastettu kasvojenkorotettu Nissan Qashqai. Euroopan monien näkyvien crossover -version tarkistettu versio on tarkoitus myydä heinäkuussa, ja toimitukset alkavat vuoden toisella puoliskolla.
Euroopassa vuonna 2016 tarjottiin yli 230 000 esimerkkiä Qashqaiista, mutta se ei ole estänyt Nissania tarjoamasta sen kotitalouden maastoautoa täydellisen kunnostuksen. Otsikkomuutos on itsenäisen ajotekniikan lisääminen nimeltään Propilot; Vuoden loppuun mennessä Qashqai kykenee ohjaamaan, kiihtyä ja jarruttaa itseään yhdellä moottoriteillä. Nissan ei voi vielä ilmoittaa, onko tämä yleistä huipputasolla.
20

Lisätekniikan parannuksiin sisältyy päivitetty hätäjarrujärjestelmä, jolla on jalankulkijoiden tunnistus, samoin kuin takaosan liikenteen varoitus.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Nissan on lisännyt uusimman V-motion-ritilätyylinsä etuosaan, kun taas samoin kuin muokattu konepuskurit sekä muokattu konepellit. Muokatut kevyet klusterit, joissa on uusi LED -juokseva valonsuunnittelu, samoin kuin mukautuva sädejärjestelmän lisääminen, kaikki tavoitteet muotoilun nykyaikaistamiseksi.
20

Takaosassa muutokset ovat vähemmän laajoja, mutta kotkasilmäinen alueelle on uusi hännänvaloteema 3D-linssivaikutuksella. Kaksi uutta väriä, kastanjapronssi ja elinvoimainen sininen (kuvassa) ovat saatavana uusien 17, 18 tai 19-tuumaisten kevytmetallivanteiden lisäksi.
• Parhaat crosshoverit myytävänä nyt parhaiten
Nissan julistaa, että korkealaatuisemmat materiaalit tarjoavat maastoautojen hyttille paljon korkeamman tunteen. Näkyviin modifikaatioihin sisältyy uusi litteäpohjainen monitoiminen ohjauspyörä sekä tuore yksittäinen rajapinta viihdejärjestelmään. Sen lisäksi, että on lisätty uusi valikoima Tekna+ -luokka, joka tuo ylellisyyttä, kuten 3D-vaikutuksen tikattu nahkaverhoilu. Ostajat voivat myös valita täsmälleen saman Bose-kaiuttimen melujärjestelmän, joka löydettiin Renault Kadjarista.
20

Uusi Qashqai sisältää jousituksen säätöjä sekä ohjausta mukavuuden parantamiseksi, kun taas uudet eristävät materiaalit julistetaan tekevän siitä paljon hienostuneemman. Turboahdettujen bensiinin ja dieselmoottorien monimuotoisuutta ei kuitenkaan ole tehty, joten ostajat voivat valita lähtötason 113 hevosvoiman 1,2 litran bensiinin, 161 hevosvoiman 1,6 litran bensiinin, samoin kuin 1,5 tai 1,6 litran dieselit . 1,5 DCI 110: n pitäisi olla edullisin juokseminen, hiilidioksidipäästöjen ollessa 99 g/km.

Meneekö päivitetty Nissan Qashqai suoraan takaisin crossover -luokan yläosaan? Ymmärrämme ajatuksesi alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *