Uusi 2018 McLaren 600LT liittyy Sports Series Range


McLaren 600lt on viides ja tehokkain malli, joka lisätään British Brand’s Sports -sarjan alueelle. Se on rakennettu käsitellyllä määrällä ja kustannukset £ 185.500.
McLarenin LT-brändi, lyhyt longtail, on varattu vain yrityksen äärimmäisimmille malleille. Vain neljä autoa on kuljettanut merkin, joka alkaa McLaren F1 GTR Racerista vuonna 1996.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Uusi McLaren 600lt ajetaan Goodwood Fosissa
600lt hyväksyy 675lt: n mantraa enemmän voimaa, vähemmän painoa ja optimoitua aerodynamiikkaa. Ihon alla auto perustuu 570-luvun coupe, mutta McLaren on lähes 25 prosenttia auton osista on uusi tai uudistettu.
40

Räätälöity hiilikuiturakenne on ilmeisin muutos vakiomallin yli; Runko itsessään on venytetty 74 mm: n ansiosta ainutlaatuisen hiilikuitukatoksen, etuosan jakajan, sivuhameiden ja laajennetun takalevyn. Kun kiinteä taka siipi, muutokset antavat 600lt tuottaa 100 kg alaspäin 155 mph: n.
Muutokset jatkavat sisälle, missä McLarenilla on hiilikuiturakennuspaikkoja P1: stä. Alcantaraan leikataan 21 kg suhteessa 570-luvulle asennettuihin kohteisiin, vaikka ostajat voivat mennä yhden askeleen – ja £ 4,990 – lisä- ja spec jopa kevyempi hiilikuitupaikkoja, jotka on lainattu Senna. Mattojen puuttuminen 5,7 kg, ja ilman, satelliittinavigointi ja hi-fi auttavat leikkaamaan koko massaa edelleen – vaikka kaikki kolme ovat edelleen käytettävissä ei kustannusvaihtoehtoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *