Harvinainen Aston Martin DB5 -kolmiot myytävänä 4 miljoonalla punnalla


Ei yhdellä, mutta kolme versiota Aston Martinin tunnetusta DB5 -näkökulmasta esitetään ja toimitetaan myytäväksi hämmästyttävälle 4 miljoonaa puntaa Lontoon Concours -tapahtumassa 8. kesäkuuta .
Viime aikoihin asti DB5 Vantage Coupe, vaihtovelkakirjalainan ja erittäin harvinainen ammuntajarru olivat kaikki yksityisen keräilijän käsissä 12 vuotta. Jokainen on palautettu täysin tuona aikana.

Aston Martin DB5 Goldfinger: Specs, Gadgets and Review

DB5 Vantage Coupe sisältää saman hopean koivun maalin ja mustan nahkaisen sisustuksen, jonka James Bond, vuonna 1964, Goldfinger. Kolmion vaihtovelkakirjalainan jäsen on maalattu harvinaiseen ajanjakson korjalliseen Karibian helmi-siniseen, joka on sovitettu valkokultaisen sisätilojen kanssa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Erittäin harvinainen ammuntajarru perustuu kiinteistövarianttiin, joka on luotu Aston Martinin puheenjohtaja David Brownin Gundog- ja Polo-tapaan. Se on viimeistelty Sage Greenissä ja siinä on käsin rakennettu alumiinirunko, jonka on laatinut Lontoossa toimivien valmentajien Harold Radford & Sons, joka on myös tunnettu Rolls-Royce, Bentley ja alkuperäisistä pienistä luomuksista.
Erityistä tässä ammuntajarrussa on se, että se on maineikkaasti ainoa yksi 11: stä asiakasautosta, joiden sanottiin olevan rakennettu tehtaalle. Kanavan sylinterisylinterillä ja kolminkertaisella kaksois-choke weber-hiilihydraateilla nousee 40 hevosvoiman 325 hevosvoiman ja DB5-näkökulman ammuntajarrun pitäisi helposti pystyä sprintiin 0–60 mph alle 6,5 sekunnissa.
18

Klassiset autokauppiaat Nicholas Mee & Co myy trioa 4 miljoonalla punnalla. Autot tarjotaan uudessa kunnossa, ja niissä on aitous- ja palveluhistoriatodistukset, jotka juontavat juurensa rakennuspäivään asti.
Ne kaikki voidaan nähdä yhdessä koko joukon muita klassisia autojen eksoottisia osana Lontoon Concours -tapahtumaa, joka pidetään kunniallisen tykistöyhtiön pääkonttorin alueella Lontoon kaupungissa kolmen päivän ajan tiistaina 8. kesäkuuta alkaen.
Katso parhaat brittiläiset klassiset autot ostamaan nyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *