Nissan Axes GT-R Euroopassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa melupolitiikan


Nissan on vahvistanut, että se lopettaa GT-R-urheiluautonsa tuotannon Euroopan markkinoille, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta maaliskuun loppuun mennessä.
CAR Expressille lähetetyssä virallisessa lausunnossa brändi sanoi: ”13 vuotta sen jälkeen, kun sen eurooppalainen esittely on käytettävissä olevan autojen korkean suorituskyvyn kuvakkeena, voimme vahvistaa, että eurooppalainen GT-R-tuotanto päättyy maaliskuussa 2022 uuden EU & UK: n takia Drive-by-melupolitiikat alkaen 1. heinäkuuta 2022. ”
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Yrityksen nelivetoisen urheiluauton R35-sukupolven versio, lempinimeltään Godzilla, saapui Euroopan markkinoille vuonna 2009 kilpaileviin autoihin, kuten Porschen 997-sukupolven 911 Turbo.

Parhaat superautot 2022

Alun perin 480 hevosvoiman 3,8 litran Twin-Turbo V6: n tuottama, auto asetti uudet standardit, kun se koski suorituskykyä-ja hintaa, joka on myynyt vain 54 495 puntaa. Huolimatta erilaisista kasvojenlyönnistä myytävänä aikanaan ja vallan noususta enintään 592 hevosvoiman Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimmällä 180 095 GT-R-nismo-alueella, kilpailijoiden, kuten 911 Turbo, ovat nähneet kaksi peräkkäistä sukupolvea.
Nyt on vahvistettu, että tuotanto päättyy, mutta Nissan ei ole vielä ilmoittanut, onko koko sähköinen seuraaja paikalleen, ja hänellä on tunnettu GT-R-tunnus. Kun otetaan huomioon brändin painotus käytännöllisiin perhekeskeisiin koneisiin ja tehokkuuteen sähköistymisen avulla, tässä vaiheessa ei tiedetä, jos Eurooppa-urheiluauto sopii Nissanin suunnitelmiin.
Tuotemerkki on juuri julkaissut uuden takavetoisen urheiluauton Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa 400Z: n muodossa, joka ei tule myyntiin Isossa-Britanniassa tai Euroopassa.
Lähtevä GT-R seuraa pitkää ‘Skylines’ -sarjaa, jotka kaikki ovat käyttäneet GT-R-merkkiä, ulottuen vuoteen 1969.
Kuten GT-RS ennen sitä, tämä R35-mallin nimeäminen veti kapealla virittimien mieluummin, 3,8 litran turboahdettu moottori, joka reagoi päivityksiin hyvin. Jotkut viritysyritykset ottivat paljon yli 1000 hevosvoimaa moottorista raskaan uudelleentyön jälkeen.
Korkein korvaamatta horisontissa ja eurooppalaisessa tuotannossa rajoitettu viikkoon, ei kuukausiin, asiakkaiden, jotka etsivät korkeinta Nissan Performance -autoa, on ehkä hankittava autoja varastosta.
Tuotemerkki ei enää luettelo GT-R: tä niiden valikoimasta verkossa, ja auto ei näytetä sen konfiguraattorin malliluettelossa.

Lue nyt Nissan’s Election Drive, 15 uudella EV: llä, joka käynnistetään vuoteen 2030 mennessä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *