Pitkänkymmenesbase Rolls-Royce Ghost Extended esitteli


Tämä on Rolls-Royce Ghost Extended, joka on pitkävetoversio brittiläisen tuotemerkin uusimmasta huippuluokan sedanista. Sitä tarjotaan myös nyt ostaa, ja ensimmäisellä toimituksella on vuoden 2020 lopussa esiintymisen vuoksi.
Lukuun ottamatta lippulaiva Phantom LWB: tä, siinä on parhaiten myytävänä olevien nelipaikkaisten salonki, State Rolls. Ghost Extended jakaa täsmälleen saman tyylin kuin perussanan – vaikkakin vielä 170 mm: n arvoinen metalli, joka on rakotettu akseliväliin. Rolls-Royce toteaa kuitenkin olevan varovainen, ettei myös muuttanut aaveen muotoilua, joten ainoat näkyvät muutokset ovat jonkin verran pidempi takaovi sekä hienovaraisesti suurennettu takaosan neljännespaneeli.

Kymmenen hienointa huippuluokan autoa ostaa 2022

Sisällä Rolls-Royce on tarjonnut haamun taka-hyttille hissin-liiketoimintasyistä, että ostajat viettävät paljon aikansa siellä. Päivitykset sisältävät pari uutta yrityksen jet-tyyppistä nettotuolia sekä samppanja jääkaappia, joka on kalibroitu tyydyttämään sekä vuosikerta- että ei-vintage-pullojen tarpeet.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Projektissa Rolls-Roycen insinöörit kuulivat Master Sommelieria, joka kertoi heille, että vintage-samppanjaa tulisi palvella 11 asteessa, kun taas ei-vintage-samppanja on paljon parempi noin kuuden asteen lämpötilassa. Ja luonnollisesti aaveessa on painike vaihtaaksesi kahden asetuksen välillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *