Väkeinen Volkswagen T-ROC tulee myyntiin 25 000 puntaa


Volkswagen T-ROC: lle on annettu puolivälin päivitys. Tämä päivitetty versio golfkokoisesta maastoautosta on nyt myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja kustannukset alkavat 25 000 puntaa. Lisäksi tarjotaan myös T-ROC-cabriolet ja kuumat T-ROC R -versiot, alkaen 30 530 puntaa ja vastaavasti 40 445 puntaa.
T-ROC on osoittanut näkyvän suunnittelun Volkswagenille, ja sillä on paljon yli miljoona esimerkkiä maailmanlaajuisesti, koska se esittelee vuonna 2017. Liiketoiminta todella toivoo, Honda HR-V sekä Toyota Yaris Cross.

Uusi Volkswagen T-Cross Black Edition myynnissä nyt

Ulkotyyli on päivitetty uusilla puskurilla sekä takaosassa, tarkistetuilla LED-ajovaloilla, joissa on uusi valaistusliuska, joka kulkee säleikön yli, ja tummemmat häntävalot dynaamisilla indikaattoreilla. Samoin on uusi maalivaihtoehtojen valinta yhdessä valintahalkaisijalle päivitetyille kevytmetallivanhoille, joiden halkaisija on 17 – 19 tuumaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Hienovaraiset ulkomuutokset ovat ristiriidassa päivitysten kanssa, joissa muutama merkittävimmistä muutoksista on tapahtunut. Päivitetty T-ROC on saanut aivan uuden kojetaulun sekä kytkentälaitteen asettelun yhdessä korkealaatuisten materiaalien valikoiman. Siellä on myös uusi ohjauspyörä, jonka takana on täysin digitaalisen mittarin klusteri, joka on nyt kaikilla alueilla perusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *