Autobili Pininfarina etsii uutta Pura Vision Electric Suv


italialaisen electric Luxury Auto -tuotemerkin Automobili Pininfarina -sovellusta, joka on muuttanut kurssia etsiessään kumppania tuottamaan alustan uudelle ylellisyysautolle (LUV), joka on asetettu olevan Pura Vision -konseptin esikatselu.
Yhtiö oli ilmoittanut taktisen yhteistyön kehittääkseen yhdessä korkean suorituskyvyn sähköautoalustan Boschin ja Bentelerin kanssa, jota käytetään LUV: lle. Uusi toimitusjohtaja Svantessonia kohden CAR Express -haastattelussa kuitenkin yksinoikeudella haastattelussa, että järjestely oli asetettu pitoon, kun muut yritykset olivat ottaneet yhteyttä. Päätös, jonka kanssa yhteistyökumppani tehdään nyt ”alkukesästä”.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Nopeimmat maastoautot maailmassa 2019
“Meille on annettu tietyt mahdollisuudet Pura Vision -alustalle”, Svantesson kertoi meille. ”Kuten tiedät, työskentelimme Boschin ja Bentelerin kanssa; Teimme täydellisen toteutettavuustutkimuksen heidän alustastaan ​​ja olemme äskettäin väittäneet, että se on hieman pitoon tutkiaksemme muutamaa muuta mahdollisuutta, jotka meille esitettiin, jotka näyttävät erittäin mielenkiintoisilta ja erittäin lupaavilta.
”Olemme melko lähellä päätöksen tekemistä – anna meille kuusi tai kahdeksan viikkoa ja suoritamme tämän toteutettavuuden. Se ei hidasta meitä tai vaikuta Tikaplaniin. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *