Fordin Yhdistyneen kuningaskunnan tehtaat jatkamaan tuotantoa 18. toukokuuta


Ford jatkaa alustavaa tuotantoa Ison -Britannian laitoksissaan Englannissa ja Walesissa 18. toukokuuta, valmistaja on ilmoittanut.
Dagenhamin, Essexin ja Bridgendin moottorin kasvit Wales ovat ainoat eurooppalaiset Ford -kasvit, jotka eivät ole vielä avanneet uudelleen, kun Yhdistynyt kuningaskunta on ohittanut koronaviruspandemian huipun myöhemmin kuin muu mantere.

Ylinopeustapahtumien tiheys kolminkertaistui lukituksen aikana

Tähän saakka rajoitettu määrä henkilöstöä on jatkanut työskentelyä Fordin tiloissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ei-tuotantotyöntekijät, jotka eivät pysty työskentelemään talosta, ovat alkaneet palata töihin jo 4. toukokuuta.
Sosiaalisen etäisyyden ottamisen keinot
Kun nämä kaksi kasvia avataan uudelleen ensi viikolla, tiukat sosiaaliset etäisyystoimenpiteet ovat paikoillaan. Jokainen tehtaalle saapuminen tarvitaan maskin kanssa tekemiseen tai Shieldin kanssa tekemiseen työasemilla, joissa työntekijät eivät voi pysyä kahden metrin päässä toisistaan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Jokaiselle, joka saapuu tiloihin, ja työntekijät tekevät ruumiinlämpötarkistusta, ja työntekijät täyttävät päivittäisen itsearvioidun hyvinvointitutkimuksen. Myös työalueet suunnitellaan uudelleen tyydyttämään sosiaalisten etäisyysprotokollia mahdollisuuksien mukaan.
Kaikille työntekijöille annetaan henkilökohtainen hoitopakkaus, mukaan lukien kertakäyttöinen kauppa naamioiden kanssa sekä kierrätettävä lämpömittari. Ford loi itse naamarien kanssa, mikä auttaa vähentämään PPE -toimitusketjujen kysyntää.
• Voinko ajaa koronaviruksen lukituksen aikana?
Ison -Britannian Fordin puheenjohtaja Graham Hoare sanoi: ”Kun palaamme töihin kahdessa moottorilaitoksessa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tärkein huolenaihe on Fordin maailmanlaajuisten vaatimusten soveltaminen sosiaaliseen etäisyyteen sekä vahvistetulle terveydelle ja hyvinvoinnille sekä turvallisuudelle Protokollat ​​työvoiman hyvinvoinnin turvaamiseksi.
”Muutaman viime kuukauden aikana on ollut poikkeuksellinen ajanjakso sekä yrityksellemme että maamme, mutta koko pandemian Ford -ihmiset ovat osoittaneet luonteen kestävyyttä, joka todella tekee heistä Britannian selkäranka.
”Dagenhamin hengityslaitteiden alaryhmien rakennusten rakentamisesta Duntonin kampuksemme naamioiden valmistukseen, sekä 200 ajoneuvon lainaamisesta yli 40 organisaatioon – mukaan lukien 10 kansallista terveys- ja hyvinvointilaitetta. Ford -työntekijät osallistuivat työvoimamme työvoimamme tukemiseen monenlaisissa toimissa.

Onko Coronavirus muuttanut autojen ostamissuunnitelmiasi? Ota kysely ja kerro meille kuinka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *