Uusi 2018 Renault Megane R.S Trophy saapuu 296BHP: n


Renault on ylittänyt anteen palkinnolla sen viimeisimmästä Megane R.s: stä, jolla on paljon enemmän voimaa kuin tavanomainen auto, uusi pakojärjestelmä, parannetut jarrut ja jotkut Erittäin hienovaraiset suunnittelumuutokset.
Se käyttää tarkistettua versiota tavallisen auton 1,8 litran turboahdetusta nelisylinterisestä moottorista, joka kehittää nyt 296 hevosvoimaa ja jopa 420 nm vääntömomentti. Virta lähetetään etupyörille joko kuuden nopeuden käsikirjan tai kuuden nopeuden kaksoiskytkimen automaattisen vaihdelaatikan läpi melonsiirtolaitteilla. Manuaalisen auton vääntömomentti on hiukan automaattilla, kehittää 20 nm vähemmän 400 nm: ssä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat kuumia viistoperäjä myynnissä 2018
Renault sanoo, että ylimääräinen voima on alhaalla tarkistetulle turboahdinjärjestelmälle ja uudelle pakokaasulle. Turbiiniin kiinnitetyt kuulalaakerit ovat nyt keraamisia, kevyemmällä painolla ja minimoidulla kitkalla, jolloin turbo voi pyöriä nopeammin.
18

Uusi pakojärjestelmä parantaa myös tehoa, vaikka se on myös varustettu mekaanisella venttiilillä, joka mahdollistaa pakokaasun tilavuuden muuttumisen.
Ylimääräisen hölynpölyn ollessa Renault väittää 0-62 mph 5,7 sekunnissa, kun taas huippunopeus on jopa 162 km / h. Se on kymmenesosa nopeammin 62 mph pysähdyksestä ja 7 mph nopeammin kuin pohjaauto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *