Audi 5G-kytkettyjen autojen ja kuorma-autojen esittämiseksi 2020-luvun alkupuolella


Audi on paljastanut paljon lisätietoja suunnitelmistaan ​​esitellä 5G-kytkettyjä autoja ja kuorma-autoja lähitulevaisuudessa. Kehitys tulee yhteisyrityksestä kiinalaisen tekniikan valtavan Huawein kanssa, mikä mahdollistaa ajoneuvojen to-X-viestinnän turvallisemman, puoliautonomisen ajamisen kannalta.
Allianssi kehitettiin vuonna 2016, mutta uudet yksityiskohdat tarjoavat käsityksen tarkalleen siitä, kuinka innovaatio toimii, kun se tuo esiin seuraavien vuosien aikana. Asennus edeltää täysin itsenäistä ajamista, joka tarjoaa ”lisäapua” kaupungin ajamiseksi turvallisemmaksi ja paljon tehokkaammaksi.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Lukemalla nykyisiä verkkoliikenneolosuhteita ajoneuvosi pystyy vuorovaikutukseen verkkoliikennevalojen, kameroiden ja liikennemerkkien kanssa, jotka ovat hienoimpia ohjaamaan valittuun määränpäähän.
Järjestelmät tuovat käyttöön ensimmäisessä Kiinassa, ennen kuin ne otetaan käyttöön myöhemmin kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. V2X -tekniikkaa on kokeiltu Jiangsun maakunnassa Itä -Kiinassa, mutta 2020 pomot haluavat kuitenkin 90 prosenttia maan kaupungeista sekä moottoriteistä. Tämä viittaa siihen, että kokeet alkavat seuraavan vuosikymmenen alussa.
Huawein tiedottaja sanoi: ”Tämä ei ole yksi auto. Se on yhteisö. Se mahdollistaa yhteydenpidon ihmisten, tilojen ja autojen kanssa.
“V2X voi tarkistaa risteykset ja verkkoliikennevalot hidastaen ajoneuvoasi asteittain”, he sanoivat. ”Voit saada ylimääräistä apua punaisten valojen nopeuksien vaihtamiseen. Se tarjoaa avustetun ajamisen. ”
Innovaatio pakottaa myös olemassa olevien teiden sopeutumisen, ja uusi rakennus yhdeksässä Kiinan maakunnassa täytetään jo tarkistetut säännökset älykkäistä moottoriteistä.
Aikataulua ei annettu, kun järjestelmät voivat ottaa käyttöön Euroopassa, vaikka Huawein tiedottaja ehdotti, että liiketoiminta keskittyisi aluksi pääkaupunkiseudun pysäköintiratkaisuihin.
Katsotko eteenpäin täysin kytkettyjen autojen saapumista? Ymmärrämme ajatuksesi alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *