Uudet Hyundai i20 -kasvojenkorotuskustannukset sekä julkaistut tiedot


Hyundai on tarkistanut päivitetyn i20: n täydelliset hinnoittelutiedot, ja uusi malli alkaa 13 995 puntaa. Kun Ford Fiesta -kilpailija aloittaa täsmälleen samalla 74 hevosvoiman 1,2 litran bensiinillä kuin ennen, se merkitsee lähes 2 000 puntaa – vaikka laitteen tasot ovat parantuneet huomattavasti kompensoimaan.
Kaikki i20-kokoonpanon mallit toimivat nyt seitsemän tuuman kosketusnäytön infotainment-järjestelmää vakiona, yhteensä Apple CarPlay, Android Auto, kääntyvä nokka ja Bluetooth. S: t saavat samoin ilmastoinnin sekä autojen ajovalot sen korvaavan mallin yli.
Mainos – viesti jatkuu alla

Uusi SE -trimmi alkaa 15 495 puntaa – 1 480 punnan lisäys edelliseen versioon verrattuna. Boost on perusteltu lisäämällä turvallisuustekniikkaa, mukaan lukien autonominen hätäjarrutus, kaistan pitäminen avustaja, autoilijan kiinnostuksen hälytys sekä kaukovara -avustaja. SE lisää S: n kevytmetallivanteilla, etuvalaisimilla, vakionopeussäätimellä, taka -autopysäköintiantureilla sekä takaikkunoilla.
Näiden kahden verhoilun yläpuolella istuu premium -nav ja premium se -nav. Entinen alkaa 16 245 puntaa, samoin kuin 16 tuuman kevytmetallivanteet, satelliittinavigointi, LED-takavalot, monipuoliset autopysäköintianturit sekä ilmastonhallinta. Ylimääräisestä 1 050 puntaa varten premium-SE-nav lisää panoraamakattoluukun, painonappi alkaa samoin kuin lämmitetty ohjauspyörä sekä etuistuimet.
Moottorin kokoonpano pysyy täsmälleen samana kuin lähtevä i20-diesel pudotettiin vuoden 2017 puolivälissä-joten on olemassa 1,2 litran bensiinin vaihtoehto joko 74 hevosvoiman tai 83 hevosvoiman ja 1,0 litran turbolla joko 99BHP: llä tai 118BHP: llä. 1,0 litran 99 hevosvoiman versiota käytetään nyt uuden auton – seitsemän nopeuden kaksoiskytkimen automaattisen – kanssa – joka on 1 250 puntaa.
Mitä päivitetyn Hyundai i20: n on voitettava? Nämä ovat parhaat myynnissä olevat superminit ihanteelliset nyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *