Paavi Francis


Toyotalle kehitetty vetykäyttöinen Toyota Mirai Popemobile sekä Japanin katolisten piispojen seminaari ovat ryhtyneet niin paljon kuin toimittamaan hänen pyhyytensä, paavi Francis, uudella pyöräjoukolla.
Vatikaanin nykyinen popemobile perustuu vetykäyttöiseen Toyota Miraiin, jonka paavin määrittelee valtiot täydentävät paavin huolenaiheita ilmastonmuutoksesta.

Parhaat sähköautot ja kuorma -autot saadaksesi 2022

Kuten jokainen popemobile ennen sitä, tässä Toyota Miraiissa on muutama säätö paavin tarpeisiin. Paljon huomattavasti siellä on uudelleensuunniteltu takaosa, jossa on korotettu istuin ja turvahäkki, jonka avulla paavin seuraajat voivat nähdä hänet selvästi hänen julkisten esiintymistensä aikana.
Mainos – viesti jatkuu alla

Samoin on LED -valaistusjärjestelmä, pari Vatikaanin diplomaattilippuja etusiipille, pari kullattua Vatikaanin merkintää sekä takaoven kynnykseen kiinnitetty mukavuusaskele, joka mahdollistaa paavin yksinkertaisen pääsyn takaosaansa takaosaan ajoneuvo.
Toyota Mirai saa virransa 153 hevosvoiman sähkömoottorilla, jota ruokkii vety-sähkögeneraattori. Liiketoiminnan mukaan voimansiirto toimittaa enimmäisvalikoiman noin 310 mailia – ja koska voimansiirto tuottaa sähköenergiaa integroimalla vety ympäristön ilmaan, ainoat päästöt, jotka poistuvat sen takaputkesta, ovat vesi.
Mitä teet paavin uudesta Toyota Miraiista? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *