Uusi erikoispainos Ford Bronco Everglades, joka on luotu off-road Fun


Fordille, on esitellyt yhden BRONCO: n erikoispainosversion, joka noudattaa pian 400 hevosvoiman Bronco Raptor -tapahtumaa näyttelytiloihin. Tätä kutsutaan Ford Bronco Evergladesiksi, samoin kuin se on luotu erityisesti niille, jotka haluavat mennä ympäristöystävälliseen kallistamiseen.
Kuten yleinen malli, Bronco Everglades tarjoaa toistaiseksi virallisesti Yhdysvalloissa vain erityistä lisäosaa niille, joilla on jo varaus. Kustannukset alkavat 54 495 dollarista, mikä vastaa noin 40 000 puntaa Isossa -Britanniassa.

Uusi 2022 Ford Bronco, jota tarjotaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on nyt hinnoiteltu 45 000 puntaa

Tuottaja Clive Sutton kuitenkin paljasti äskettäin, että se oli alkanut toimittaa 4×4: n Atlantin yli – joten Yhdistyneen kuningaskunnan ostajille voi vielä olla töitä saadakseen kätensä yhteen, toimittaen, että he ovat valmiita sietämään ohjausta Pyörä on väärällä puolella.
Mainos – viesti jatkuu alla

Yleisen Ford Broncon yli päivitykset sisältävät uudet 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka on kääritty knobbly goodyear -muta-maastoaineisiin, teräspohja-turvapaneeliin sekä kivikiskoihin, jotka on luotu estämään alempien kynnysten vaurioitumista ajon aikana. Tummanharmaa jäähdyttimen säleikkö on erityinen myös Everglades Editionille.
16

Ostajat saavat myös laajemmat pyöräkaarit kuin tavallinen Bronco kattamaan laajemmat pyörät ja renkaat, samoin kuin siellä on irrotettava kovalevy, jossa on sisäänrakennettu kattoteline, joka on heitetty osana kauppaa. Suurin muutos tavallisesta 4×4: stä on kuitenkin edessä, kun Ford asentaa uuden Safari-baarin sekä vinssin puskuriin, jonka arvioidaan vetävän 10 000 kiloa (tai 4,5 tonnia).
Myös Fordin insinöörit loivat uuden tyyppisen snorklausilman saanti, joka on asennettu Broncon A-pillariin. Siinä on kaksi vaihdettavaa levyä, jotka muuttavat imupolkua auttamaan estämään pölyä ja vettä sääolosuhteista riippuen. Joten moottoriin kulkeva ilma voidaan tehdä kulkemaan saannin takaosan myötä, mikä on hyödyllistä, kun matkustat päähän esimerkiksi raskaaseen alavirtaan.
Korkeamman ilmanottoaukon täydentämiseksi Ford on lisännyt etuputkien korkeutta sekä taka -akseleita, siirtotilannetta sekä Everglades -version voimansiirtoa. Yhdessä nämä muutokset osoittavat, että Bronco voi nyt kahlata vedellä, joka on melkein metrin syvä.

Kuten yleinen malli, Bronco Everglades saa virran turboahdettu 2,3 ​​litran nelisylinterinen bensiinimoottori, joka luo 296 hevosvoimaa sekä 441 nm vääntömomenttia. Järjestelmä on liitetty 10-nopeuksiseen automaattiseen vaihdelaatikkoon, joka lähettää virtaa kaikille neljälle pyörälle.
Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi uuden Ford Broncon arviomme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *