Pysäköintimerkit tehdyt yksinkertaiset: Uudet suunnitteluleikkaukset sekaannuksen läpi


Oletko koskaan hämmentänyt ajoneuvon pysäköintimerkkiä? Tai ehkä sinut on lyöty sakkoon rajoitusten väärin tulkitsemiseksi?
Yksi New Yorkin kansalainen oli kyllästynyt vastaamaan “kyllä” molemmille näille kysymyksille ja aloitti erityisen projektin nöyrän ajoneuvon pysäköintimerkin suunnittelemiseksi uudelleen.
Nikki Syliantengin inspiraatio oli korvata tekstipohjaiset merkit, jotka aiheuttavat asukkaille sekaannusta, puhumattakaan ulkomaisista vierailijoista, jotain paljon visuaalista.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Road Rage ja sen takana oleva tiede
Nikin suunnittelussa on sarjan kalenterityylisiä baareja, jotka edustavat päivien lohkoa – esimerkiksi maanantaista perjantaihin tai sunnuntaihin. Jokainen lohko on jaettu aikoihin ajoneuvojen pysäköintirajoituksilla, jotka on merkitty punaisella. Kun sinulla on mahdollisuus pysäköidä sinne, se on vihreä. Ajatuksena on, että silmäsi luonnollisesti vetoavat päivään ja aikaan, jonka haluat pysäköidä sen sijaan, että sinun on purettava ohjeet.
Nikki sanoi: “Minulla on yksi liian monta ajoneuvon pysäköintiliput, koska olen tulkinnut väärin kadun ajoneuvojen pysäköintimerkkejä. Nykyinen muotoilu aiheuttaa myös ajovaaran, koska se vaatii autoilijoita hidastumaan yrittäessään seurata logiikkaa siitä Kyltti on todella sanonut. Sen ei tarvitse olla tämä monimutkainen. ”
Nikki on myös pitänyt värisokeita autoilijoita ja keksinyt hienovaraisen kuoriutumisen, jotta ne voidaan erottaa erotettavissa. Kun otetaan huomioon, että helmikuu Nikki on tulostanut merkkinsä, laminoimalla ne ja kiinnittänyt ne virallisen ajoneuvon pysäköintimatkan alle. Hän on myös liittänyt kynän ja palautteen, jonka käyttäjät voivat kommentoida.
Nikin edistymistä voidaan seurata pysäköimään tai ei pysäköidä sivustoa, ja hän jopa pyytää ihmisiä nimeämään ajoneuvojen pysäköintimerkit heidän alueelleen ottamalla valokuvan ja lähettämällä sen sähköpostitse. Nikki luo sitten visuaalisen versionsa, tulostaa sen ja lähettää sen ja lähettää sen Se takaisin, jotta se kiinnitetään paikan päällä vähentääksesi ajoneuvojen pysäköintilippuja.
Mitä mieltä olet Nikin ajoneuvon pysäköintisuunnittelusta? Voisiko se siirtää Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja korvata oman brändimme hämmentäviä ajoneuvojen pysäköintikertomuksia? Kerro meille Twitterissä, Facebookissa tai alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *