Audi A1: n kasvojenkorotus


Audi on toimittanut pienikokoisen A1-lajikkeensa maltillisen visuaalisen muutoksen ja tuonut kaksi kolmen sylinterisen moottorin ensimmäistä kertaa.
Kun Mini esittelee joukon uusia kolmen ja viiden ovien versioita luukustaan, Audi on tullut aika pitää pienen premium-tarjouksensa näyttäen tuoreelta. Kuitenkin 500 000 myyntiä auton vyöllä sen käyttöönoton jälkeen neljä vuotta sitten, muutokset ovat yllättäen pieniä.
7

Ulkopuolisella ilmeellä on vähän nippiä ja työntää pitämään A1 Audi-kokoonpanossa olevien nuorempien mallien mukaisesti. Etuosa on otettu hienovaraisesti tehtäväksi, ja siinä on kuuden nurkkainen yhden kehyksen säleikkö, terävämpi etupuskuri ja snazzier-ajovalaisimet.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

A1 sekä A1 Sportbackin sivuprofiili näyttää nyt myös hiukan erilaiselta tarkistettujen oven kynnysten ansiosta, kun taas takaosaan, uusiin takavaloihin sekä takapuskurin etuosan mukaisesti. Muutokset johtavat siihen, että molempien mallien mitat kasvavat kahdella senttimetrillä, mutta kuten ennenkin, ”kattokaari” voidaan tilata kontrastisesti vartalon maaliin.
7

Audi on lisännyt kaksi uutta leikkausta – tyyliä ja urheilua – mukaan lukien lukuisia räätälöintivaihtoehtoja. Infotainment-järjestelmä on päivitetty sekä lievästi ja siinä on nyt Wi-Fi-hotspot, Bose Surround-melujärjestelmä sekä Audi-linkki-yrityksen laaja valikoima verkkopalveluita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *