Uusi vain kappale Lamborghini SCV12 Hypercar paljasti virallisesti


Lamborghini on virallisesti ottanut käyttöön uuden SCV12-vain -sarjansa. Ajoneuvo urheilee erittäin viritetyn moottorin, aggressiivisen aero -kimpun ja selkeän hiilikuitualustan – joka kaikkiin, yrityksen mukaan, vaikuttavat auton esipaineet, Miura Jota ja Diablo GTR.
Kuten nimensä viittaa, Lamborghini SCV12 saa V12 -moottorin. Se on voimakkaasti päivitetty versio Aventador SVJ: stä löydetystä luonnollisesti imetetystä 6,5 litran järjestelmästä, jossa on parannettu pakokaasu, paljon parempi polttoainejärjestelmä ja uusi ECU. Yhdessä päivitykset ovat erinomaisia ​​820 hevosvoiman voimanlähtöön.

Parhaat radan autot ja kuorma -autot 2022

Tällaisten huonojen voimakuiden saavuttamiseksi ilman vaadittua induktiota SCV12 on varustettu katolla olevalla ram-ilma-kauhalla, joka työntää lisäilmaa moottorin imusarjaan suorituskyvyn lisäämiseksi. Vaikutus on, että auton tehonlähtö parantaa sitä nopeammin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Toisin kuin Lamborghinin Tamer Road -yritysten hypervalikoima, SCV12 lähettää kaiken voimansa takapyörille peräkkäisen vaihdelaatikon kautta. Kuuden nopeuden siirtoa käytetään rakenteellisena jäsenenä Hypercarin alustalla ja tukee Pushrod-takajousitusjärjestelmää. Lamborghini toteaa, että tämä kokoonpano vähentää auton kaarevaa painoa ja parantaa painon jakautumista rajoittamalla metallin määrää auton takaosassa.
11

SCV12: n alusta on valmistettu kokonaan hiilikuidusta, kun taas sen rungossa on aerodynaamiset lisäykset, mukaan lukien kiinnitetty etujakaja, etuosa sekä takakannat, suvat sivuhameet, syvä takaosa hajotin ja valtava hiilikuitusiipi . Kaiken kaikkiaan Lamborghini toteaa, että SCV12 tuottaa paljon enemmän voimaa kuin GT3 -kilpailija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *