Dacia Sandero -hinnat


Dacia on paljastanut Sandero-askelten hinnat-Sandero Superminin karkeamman, korkeamman ajon version. Hinnat alkavat hinnasta 7 995 – 600 puntaa enemmän kuin vastaava Sandero – ja tilauskirjat ovat nyt avoinna, ja ensimmäiset toimitukset odotetaan toukokuussa.
Kun Duster -maastoauto on jo myynnissä, Stepway on Dacian kolmas malli Ison -Britannian markkinoille. Se vie tavallisen Sanderon ja lisää etu- ja taka- ja taka -levyt, muoviset pyöräkaaren pidennykset ja kattotangot sekä 40 mm: n nousun ajonkorkeuteen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Toisin kuin Sandero, joka alkaa hintaan 5 995 puntaa ja mukana tulee kolme trimmitasoa – pääsy, tunnelma ja palkinnon saaja – ja kolme moottoria – 1,2 bensiiniä, 0,9 TCE: tä ja 1,5 DCI: tä – askeleita tarjotaan vain tunnelmassa ja palkinnolla ja palkinnolla sekä kanssa ja kanssa. tehokkaimmat moottorit.
Siksi lähtötason askel on 89 hevosvoiman 1,2 TCE-tunnelma, joka maksaa 7 995 puntaa, jonka mukana tulee vakiona CD-stereo, Bluetooth ja metallinen maali. Sama trimma -aste, mutta 89 hevosvoiman 1,5 dci -moottori, joka pystyy palauttamaan 70,6mpg ja 105 g/km CO2, maksaa 8 995 puntaa.
Yläosapeliarvoiset mallit lisäävät ilmastointilaitteita, kromi-etusäleikön, täydelliset sähköiset ikkunat ja sähkölämmitetyt ovenpeilit. Toisin kuin huippuluokan Sandero, myös seitsemän tuuman kosketusnäyttö SAT-Nav sisältyy myös. 0,9 TCE -malli alkaa hintaan 9 795 puntaa ja 1,5 DCI: n hintaan 10 795 puntaa nahkaverhoilulla 600 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *