Renault Clio R.S. 18 maksoi 24 295 puntaa


Renault on ilmoittanut rajoitetun erän Clio R.S.18: n maksukyvystä Yhdistyneessä kuningaskunnassa 24 295 puntaa. Vain 15 esimerkkiä asiakkaiden käytettävissä olevasta kuumasta luukusta.
Rs 220 -palkinnon perusteella se merkitään syvällä mustalla värimaailmalla ja nestemäisellä keltaisilla läpikulkuilla, mikä on nyökkäys tämän vuoden Renault Formula 1 -kilpailijaan. R.S. Logo ja takaluontoiset ovat kaikki viimeistelty mustana, keltaiset yksityiskohdat etuterällä ja pyörillä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat kuumat luukut 2018
Sisällä hytti leikataan Alcantarassa ja nahkassa, kun taas numeroituja potkilevyjä ja R.S. Brändäys löytyy ovesta ja ohjauspyörästä.
13

Sitä saa 220 hevosvoiman 1,6 litran moottori, joka kuljetetaan pokaalin mallista ja joka on kaksinkertainen kuuden nopeuden kaksoiskytkimen automaattisella vaihdelaatikolla. Renault sanoo, että se pystyy 0-62 mph 6,6 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 146 km / h.
Suurempia jarrulevyjä on siirretty tavanomaisesta klio -rs: stä, mutta jarrujen suorituskykyä on parantunut viidellä prosentilla. Käynnistäohjaus, hydraulinen puristusohjaus ja ‘rallikalvoinen’ pellitekniikka ovat myös Akrapovic-urheilupoistojärjestelmän kanssa.
R.S. 18 on saatavana Renault Sport Specialist Dealsters -verkoston kautta, ja ensimmäisiä toimituksia odotetaan kesäkuun puolivälissä.
Lue nyt perusteellinen katsaus Renault Clio rs: n tavanomaisesta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *