New Bentley Continental GT Mulliner Blackline esitteli


Bentley on esitellyt uuden version Continental GT: stä, nimeltään Mulliner Blackline. Siinä on tuotemerkin valmentajan varren luomat tyylihäiriöt yhdessä matkustamon ja maalauksen mukaisten paljon enemmän räätälöintivalintojen kanssa.
Kuten Bentleyn yleinen blackline -eritelmä, Mulliner Blackline -mallissa on musta ulkopinta -alainen korvaava kromi -kirkkaat työt, jotka löydetään yhteisestä mannermaisesta GT: stä. Bentley toteaa 38 prosenttia asiakkaistaan ​​nyt Blackline Pack -paketin, joten se oli ihanteellinen lähtökohta Mulliner -makeoverille.

New Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition, joka on esitelty kestävien materiaalien kanssa

Mulliner Blackline -määrityksen päivityksiä ovat mustat 22 tuuman kevytmetallivanteet, joissa on itsevarustetut merkit sekä “Mulliner” -plakit auton etusiipien saannille. Sisällä ostajat saavat myös timanttikohdetta nahkaverhoilun, jota tarjotaan kahdeksan hyllyn ulkopuolella olevan kolmen sävyn viimeistelyn vaihtoehdolla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Jos olet kuitenkin valmis haaruttamaan vähän ylimääräistä rahaa, Bentley leikkaa mannermaisen GT: n sisustuksen minkä tahansa tyyppisissä värisahkassa. Keho voidaan myös määrittää minkä tahansa tyyppisissä värissä, vaikka se osoittaa, että materiaaliväärin skannaaminen sekä maalin erityisesti sekoitettu.
Uusi Mulliner Blackline -koriste voidaan määrittää sekä coupeilla että mantereen GT: n vaihtovelkakirjalainoilla, samoin kuin Bentleyn 542 hevosvoiman 4,0 litran V8, joka on liitetty kahdeksan nopeuden kaksikytkimen automaattiseen vaihdelaatikkoon. Neliveto tulee vakiona.
Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi kaiken Bentleyn nerokkaasta tekniikasta vihreään menemiseen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *