Mikä on ‘hollantilainen ulottuvuus’?


Autoilijoita ja matkustajia rohkaistaan ​​käyttämään ‘hollantilaisia ​​ulottuvuuksia’ avaamalla auton ovia sisäpuolelta uusien moottoritiepäivitysten mukaisesti. Ajoneuvon ovensa avaavat auto-ovensa vasemmalla kädellä (matkustajat oikealla) poistuessaan ajoneuvosta poistuessaan ajoneuvosta. Tämä pakottaa heidät etsimään hartioitaan lähestyäkseen pyöräilijöitä, jotka saattavat muuten törmätä avautuvan auton oveen.
Mainos – viesti jatkuu alla

Gov.uk -verkkosivuston uusi sivu lukee: “Koodi suosittelee uutta tekniikkaa poistuessaan ajoneuvoista. Sitä kutsutaan usein” hollantilaiseksi kattavuuteen “.
Jos autossa olevat ihmiset tai matkustajat voivat tehdä niin, heidän on avattava ovi käyttämällä kättään vastakkaisella puolella ovensa kanssa. Esimerkiksi vasemman kätensä käyttäminen oven oikealla puolellaan.
Tämä saa heidät kääntämään päänsä katsomaan kantoaan heidän takanaan. ”
Tämä, hallitus sanoo, tekee auton matkustajista “vähemmän todennäköisesti aiheuttamaan loukkaantumista” ihmisille, jotka pyöräilevät tai ajavat moottoripyörää kulkevan tiellä tai jalkakäytävällä olevilla ihmisillä.
Highway -koodi on saanut useita uusia päivityksiä, mukaan lukien tienkäyttäjien hierarkia. Tämä näkee pyöräilijöiden, jotka ovat saaneet uusia prioriteetteja kuljettajiin, kuten ihanne kääntyvän auton ohittamiseen ja ajamiseen kaistan keskellä kuin sivussa tai pyöräteellä/polulla.
• Turvaimmat autot myynnissä 2018
Autoilijoille on myös uusi tuki myös EV -latureilla. Koodi ohjaa heidät pysäköimään mahdollisimman lähellä latauspistettä matkan vaaran välttämiseksi, palauttaa johdot aina siististi sinne, mistä ne ovat kotoisin, ja jopa näyttää hälytysmerkin, jos mahdollista.
Oletko iloinen nähdessäsi hollantilaisen Reach -tekniikan lisätyn moottoritielle? Kerro meille kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *