Nissan Leaf -akkujen vaihtaminen kustannuksiin 4 920 puntaa


Nissan on ottanut käyttöön Akun vaihto -suunnitelman sen sähköautojen omistajille Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hinta 4 920 puntaa, ostajat saavat myös 1000 puntaa kassa takaisin vanhasta akkuunsa.
Suunnitelma on otettu käyttöön tarjoamaan asiakkaille mieleen EVS: stä. Kaikissa paristoissa on viiden vuoden 60 000 mailin takuu, joka kattaa kykyjen menetyksen ja koskee kaikkia lehtiä että E-NV200-omistajia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

“Olemme erittäin myönteisiä akun innovaatioidemme pitkäikäisyydessä, mutta olemme iloisia siitä, että pystymme tarjoamaan lisäksi vakuutuksia Yhdistyneen kuningaskunnan lehti autoilijoiden kasvavalle naapurustolle ja hälventämään myyttejä akun hinnoittelun ympärillä”, totesi Paul O’Neill, EV, EV, EV, EV Johtaja Nissanissa.
“Nissan odottaa, että suurin osa lehtien autoilijoista ei koskaan vaadi akkua korvaamaan, samoin kuin totuus, että olemme korvanneet vain kolme paristoa 30 000 lehdestä, jotka myydään koko Euroopassa, tukee ehdottomasti tätä.”
Lausunto on 420 miljoonan punnan investointi Nissanin Sunderlandin tehtaalla, joka luo Qashqai, Juke ja Leaf. Myös paikan päällä oleva kasvi alkoi luoda litium-ioni-akkuja vuonna 2013 ja työllistää yli 200 insinööriä ja teknikkoa. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *