Yhdistyneen kuningaskunnan päivitetyn 2018 Mazda 6: n


Mazda -kustannukset ovat paljastaneet Yhdistyneen kuningaskunnan kustannukset sekä äskettäin päivitetyn Mazda 6: n tekniset tiedot, jotka tulevat myyntiin tämän kesäajan mukaisesti sen debyytistään LA Motor Show -tapahtumassa viime marraskuussa.
Hinnat alkavat 23 045 puntaa SE-L Nav+ -suunnittelusta tarkistetulla 2,0 litran SkyActiv-G-bensiinimoottorilla, mikä luo 143 hevosvoimaa. Automaattinen muotoilu sisältää pienen palkkion, jonka hinta on 24 845 puntaa. Korkeammat SE-L Lux Nav+ -suunnitelmat ovat myös osa Mazdan alustavaa tarjousta, jonka hinta on 24 445 puntaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Myynnin parhaat johtajan salongit
Yksi voimansiirto kattaa dieselvaihtoehdot-2,2 litran SkyActiv-D-järjestelmä, joka luo 148 hevosvoimaa. Se on hinnoiteltu 25 445 puntaa SE-L Nav+ -mallilta, joka on siirretty 26 845 puntaan korkeammalle Spec Lux -autolle. Tehokkaampaa 2,2 litran dieseliä, joka luo 181 hevosvoimaa, tarjotaan 28 095 puntaa Sport Nav Spec -sivustolla, samoin kuin uusi 2,5 litran bensiinitarjous, jolla on täsmälleen sama sähkötuotanto ja ylpeilee sylinterin deaktivointiinnovaatioksi samoin kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se rajoitetaan lajikkeeseen, joka on GT Sport Nav+ TRIM, hinta 30 695 puntaa. Myös uudelle Mazda 6 Tourer -kustannuksille on ilmestynyt 23 975 puntaa.
18

Ulkopuolelta Mazda 6 ei näytä paljon erilaiselta kuin olemassa oleva malli. Perusristiriite on päivitetty uudella istuvuudella, kun taas ajovalaisimet on samoin valaistu Chromen yksityiskohdilla. Tarkistettu Mazda 6 voidaan myös määrittää 17: llä sekä 19-tuumaisilla pyörillä yhdessä uuden metallisen punaisen maalin sävyn kanssa.
Sisällä uudessa 6 sisältää uuden kahdeksan tuuman infotainment-näytön, kun taas korkean spec-malleissa on seitsemän tuuman digitaalinen instrumenttiryhmä. Keskikonsolin painikkeet on yksinkertaistettu sekä pienennettynä, samoin kuin yllä olevat tuuletusaukot.
Mazda on myös muuttanut salonan runkoa ja tarkistanut suspensiogeometriaa, jonka tavoitteena on tarjota sille tasaisempi matka ja parantunut ketteryys. Laajempi valikoima Mazdan I-ActivSense-tietoturvainnovaatioominaisuuksia myös päivitetyssä Mazda 6: ssa, sokealla alueen seurantalla takaosan ristiverkkoliikenteen hälytyksellä, Mazda Radar Cruise Control, Lane Keep Apua ja edistyneen viisas City Break Support All Basic in Shape Uudella korkeatasoisella, korkeammilla brittiläisissä autoissa.
Katsotko eteenpäin kasvojenkorotettuun Mazda 6: een, joka tulee Yhdistyneeseen kuningaskuntaan? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *