Mercedes EQ-sähköautot ja kuorma-autot kohdistuvat 250 mailin vähimmäislajikkeeseen


Mercedesin uudella eq-e-sähköautojen valikoimalla todennäköisesti vähimmäisvalikoima vajaat 250 mailia, yrityksen T & K-päällikkö on paljastanut.
Saksalainen tuotemerkki esitteli sen, mikä todennäköisesti on toinen EQ -suunnittelu Idea EqA: lla Frankfurtissa. Neat Hatchbackin linjat säilytetään todennäköisesti, koska ne saapuvat tuotantoon – todennäköisesti ei paljon enemmän kuin vuoden 18 kuukautta ensimmäisen EQ -ajoneuvon, EQC -maastoauton jälkeen.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Hienoimmat ideat Frankfurt 2017 -sivustolla
Puhuessaan Frankfurtissa Mercedesin tutkimustutkimuksen jäsen sekä eteneminen Ola Kallenius totesi, että vaikka liiketoimintasuunnitelmat tarjoavat erilaisia ​​asteikkoja akkupakettien tarjoamiseksi erilaisia ​​kustannusvaihtoehtoja, asiakkaat odottavat silti erilaisia ​​ainakin samalla tavalla kuin samalla tavalla Nykyään paljon kykenevämpi EVS.
“Tässä asiakkaan käyttäytyminen voi poiketa hiukan menetelmästä, joka se on nykyään”, Kallenius sanoi, “mutta sanoisin, että sen on alkavan noin 400 km (250 mailia) tai jopa 500 km (310 mailia). Aitossa elämässä, riippuen siitä, kuinka ajaa sitä, se saattaa olla hiukan vähemmän. Tietenkin, jos tarkastelet tyypillisiä työmatkoja, ne eivät ole paljon enemmän kuin noin 50 kilometriä (31 mailia), mutta ei olisi minkäänlaista järkeä luoda sähköautoja ja kuorma -autoa, jossa on erilaisia, esimerkiksi 100 kilometriä (62 mailia). ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *