Kuljettajat kertovat meille, että polttoainekustannukset ovat yleinen vaalien äänestysvoittaja


, jotka leikkaavat polttoainekustannukset, ja nopeusrajoitukset ovat kaksi keskeistä politiikkaa, jota poliittisten puolueiden on jatkettava turvaamaan autoilijoiden äänet yleisissä vaaleissa ensi toukokuussa. Kysely täällä Auto Express -sivustolla.
Yli 1000 kuljettajaa äänesti antamaan osapuolille välähdyksen äänestysvoittopolitiikasta, ja yli puolet (55 prosenttia) vastaajista kertoi meille äänestävänsä puolueen puolesta, joka lupasi vähentää polttoaineen hintoja.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kun puhuimme huhtikuussa neljään pääpuolueeseen (konservatiivit, työvoima, Lib-Dems ja UKIP), yhdelläkään ei tuntunut olevan konkreettisia suunnitelmia tehdä tämä tulevaisuudessa. Veronmaksajien allianssin kampanjapäällikkö Andy Silvester sanoi: ”Ei ole yllättävää, että kun poliitikot pakottavat bensiinin kustannukset, kuljettajat haluavat pumpun hintojen laskevan. Suurimmassa osassa maata ajaminen on välttämätöntä, eikä valtiovarainministeriötä ole hyväksyttävää käyttää ihmisiä poimimaan lapsiaan tai suuntautuvat työskentelemään käteislehminä. ”
• Selitetyt 2014 verolevymuutokset
Vaikka alhaisempien polttoaineiden hintojen kysyntä ei välttämättä tule yllätyksenä, toiseksi suosituin politiikka nostettiin nopeusrajoituksia-ja keskustelu tästä on ollut raivoa siitä lähtien, kun tutkimme silloista kuljetusministeriä Stephen Hammondia suunnitelmista kesäkuussa 2013. Haastattelun aikana, haastattelun aikana, haastattelussa Hammond kertoi meille, että nousu 80 mph oli edelleen hallituksen asialistalla. Mutta liikennesihteeri Patrick McLoughlin lopetti pian nämä suunnitelmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *